A Juventus betámadta a Juventus Rádiót

A Juventus betámadta a Juventus Rádiót

A megállapodás után mindenki boldogan folytathatja az életét.

Pont került egy hosszas huza-vona végére. A Juventus rádió, amely 1989-ben alakult, évtizedekig volt az egyik legmeghatározóbb csatorna az országban. Végül bezárta kapuit, majd tavaly nyílt meg egy, az előzőtől teljesen független, csupán nevében egyező online rádió. Azonban ez nem mindenki tetszését nyerte el, köztük volt a FIFA-játékokban is az egyik legnépszerűbb olasz csapat, a Juventus. 

A torínóiak idei éve a botrányról szólt, több vezetőjét eltiltották és 10 pontot a bajnokságban is levontak tőlük, így a Bajnokok Ligája indulást érő 4. hely helyett a 7-en végeztek, emiatt csak a Konferencialigában találkozhatunk velük a következő szezonban. Ezt a csorbát persze ki lehet küszöbölni majd a játékban, hiszen benne lesznek az EA Sports FC-ben, így ott bárki sorra nyerheti velük a BL-eket és a bajnokságokat. Reméljük jogi vitákkal azért nem kell foglalkoznia senkinek, akkor sem, ha a Juventus épp most zárt le egy újabbat.

Ugyanis összetűzésbe kerültek a Juventus rádióval a névhasználati jogon, ám végül sikerült úgy zárni a tárgyalásokat, hogy az mindenkinek megfeleljen.

A Juventus Rádió nevének leírt változata 2023. június 5-én Youventus Rádió-ra változott. A hallgatók adásban továbbra is a megszokott márkanévvel találkoznak, a változás csupán a vizuális megjelenést érinti.”

Hangzásban tehát nem lesz változás, így a 20 legnépszerűbb rádió egyike továbbra is a megszokott névvel sugároz tovább Magyarország első chillout poprádiójaként.

Kövess Minket!



Gamer szótár