EA Sports FC: Hol köthetnek ki a legnagyobb sztárok és milyen értékelést kaphatnak?

EA Sports FC: Hol köthetnek ki a legnagyobb sztárok és milyen értékelést kaphatnak?

Eljátszottunk a gondolattal, hogy ki milyen lapot kap, ha bemutatkozik új csapatában.

Véget ér lassacskán a szezon, még a Bajnokok Ligája döntő van például hátra, de a csapatok többsége már elvonult pihenőre. A vezetőség pedig elkezdte tervezni a keretét a következő szezonra, így végtelen mennyiségű pletyka röppent fel azzal kapcsolatban, hogy melyik sztár hova igazol. Van már néhány hivatalos bejelentés is, mint Karim Benzema klubváltása, de többségében még találgatásokról és tárgyalásokról olvashatunk.

Az idei átigazolási piac különösen őrültnek tűnik, rengeteg sztár cserélhet csapatot, nem győzzük kapkodni a fejünket. A legnagyobb név egyértelműen Lionel Messi, aki már biztosan elhagyja Párizst és a PSG-t ám új állomás helye még nem ismert. Nem titok, hogy kölcsönös az érdeklődés a Barcelonával, de a feltételeken még nem tudtak megegyezni a katalánok pénzügyi nehézségei miatt, miközben Szaúd-Arábiából is vannak ajánlatai. Magyar szempontból is érdekes nyár elé nézünk. Szoboszlai Dominikra a Newcastle United csaphat le, ez a transzfer egyre valószínűbbnek tűnik, de amíg nem jelentik be hivatalosan, addig mindent kezeljünk fenntartásokkal, a magyar válogatott csapatkapitányát szeretik összeboronálni klubokkal. Szintén bajnokságot válthat Kerkez Milos, aki az AZ Alkamaart hagyhatja ott a Benfica kedvéért, de még javában tárgyalnak a felek, mert a hírek szerint a portugálok sokalják az árát. Az pedig, hogy ki hova megy végül, befolyásolja az EA futballszimulátorát, ami mostantól nem FIFA, hanem EA Sports FC néven érkezik majd. Mindenki természetesen új kártyát kap majd az Ultimate Teamben, de azt tapasztalhattuk eddig is, hogy a ratingeket is befolyásolja az, hogy mely színeket öltik magukra a játékosok.

Az alábbi képre kattintva megtekintheted galériánkat, ahol eljátszottunk a gondolattal, új csapatukban milyen értékelést és kártyát kaphatnak majd a sztárok az EA Sports FC-ben.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár