Soha nem látott felvételekkel jön a Messiről szóló dokusorozat

A világ egyik legjobb játékosának pályafutását egy különleges módon mutatják majd be.

Lionel Messi neve valószínűleg azoknak is ismerős lehet, aki nem szereti vagy nem követi a labdarúgást. Az argentin sztár 2022. decemberében végérvényesen is a legnagyobbak közé emelkedett, miután hazája válogatottjával megnyerte a katari világbajnokságot. A hétszeres aranylabdás futballista rekordot rekordra halmozott és számtalan díjat is bezsebelt már pályafutása során, de a vb trófea – pláne Maradona korábbi sikerét tekintve – tette fel az i-re nála a pontot. Júniusban azonban már a 36. életévét is betölti Leo és lassan eljön majd az a pillanat, hogy végleg szögre akasztja a stoplisát, ami lezárna egy egészen elképesztő korszakot.

Addig azonban még remélhetőleg lesz benne néhány szezon, amikor megcsodálhatjuk fantasztikus tehetségét. Ráadásul az Apple TV+ jóvoltából egy újabb módon megörökítik a karrierjét, méghozzá egy dokumentumfilm-sorozat formájában. A négyrészes széria, amelyet Párizsban, Katarban és Argentínában forgattak, bemutatja a hétszeres Ballon d'Or-győztes játékos öt FIFA-világbajnoki szereplését és végigkíséri a 2022-es katari vb trófeájának elhódítását az ő szemszögéből, illetve alaposabb betekintést enged a történelem egyik leghihetetlenebb döntőjébe. Messi a saját szavaival meséli el az argentin válogatottban töltött pályafutásának történetét.

Alig két héttel a torna kezdete előtt Messi a sorozat készítőinek a következőket nyilatkozta:

„A legnagyobb élmény lenne megnyerni egy világbajnokságot, és így zárni a pályafutásomat. Erről álmodoztam sok évnyi küzdelem után. Millió lehetőséget lejátszottam magamban, hogy mi történhet... az első meccs, a 16 közé jutás, a negyeddöntő, az elődöntő és a döntő. Ezt is nagyon különlegesnek fogom megélni, mert ez az utolsó. Ha az utolsó szezonomat a világbajnokság megnyerésével fejezném be, az lenne a tökéletes lezárás.”

A jelenleg még cím nélküli dokumentumfilmet a SMUGGLER Entertainment a Pegsa közreműködésével készíti el az Apple számára.

Kövess Minket!



Gamer szótár