Itt a LoL-os kóla: Ízleld meg az XP-t

Itt a LoL-os kóla: Ízleld meg az XP-t

Amikor már azt hitted, hogy nem tud igazi újdonsággal előrukkolni a Riot Games, akkor érkezett meg a League of Legends ízű kóla.

Egy nagyon különleges együttműködés keretében hamarosan piacra dobják több országban a LoL-os Coca Colát. A Riot Games és a világ egyik legismertebb üdítőitalát gyártó cég kitalálta, hogy a játékosok számára elkészítik azt a cukros és cukormentes coke-ot, amelynek XP íze van. Ez lehet elsőre teljesen értelmetlennek tűnik, de a marketingesek ezt a szlogent találták ki, amivel reklámozzák a terméket. A tapasztalati pontokat vérrel és verítékkel lehet csak megszerezni néha a Szurdokban, remélhetőleg nem egy kellemetlen sós profilt sikerült "összevegyészkedniük" a szakembereknek a kísérleti laborokban.

Milyen extrákkal jár a játékosok számára ez a League of Legends x Coca Cola kollaboráció?

Akinek sikerül szereznie egy ilyen dobozt, arra vár egy QR-kód. Ha azt beolvassa az idéző, akkor eljut egy Ultimate Emote Generator felületre, ahol LoL stílusú Instagram-filtert készíthet, így elkészítheti a saját hangulatjelét. Emellett az alábbi küldetések kerülnek be a mai naptól a kliensbe:

  • Szerezz 7 támogatást egy meccsen -> Jutalmad egy Ultimate Teamplay emote
  • Gyűjts össze 12 000 aranyat egy meccsen -> Jutalmad egy Ultimate Gains emote
  • Nyerj meg egy meccset 20 perc alatt -> Jutalmad egy Ultimate Tempo emote

Sajnos az üccsi egyelőre csak az Egyesült Államokban, kanadában, Kínában, Dél-Koreában, Latin-Amerikában és Afrikában érhető el, a cukros verziót kizárólag Észak-Amerikában szerezhetik be a fogyasztók. Remélhetőleg eljutnak majd ezek a dobozok Európába, így Magyarországra is. Exkluzivitásuk miatt érdemes lecsapni majd rájuk még akkor is, ha alapból nem kedveled a kólát.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.