Heti akciós LoL-skinek: Bizony ám, egy Legendary besorolású hőskinézet is olcsóbb lett

Heti akciós LoL-skinek: Bizony ám, egy Legendary besorolású hőskinézet is olcsóbb lett

Mindenképpen csapjatok le erre az ajánlatra, ha egy Legendary skint szeretnétek behúzni Epic áron.

A Riot Games minden héten akciósan kínál nektek 15 darab hőskinézetet, amelyekért 25-60%-kal kevesebb RP-t kell kifizetnetek. A listán többségében Epic besorolású skinek szerepelnek, de néha-néha bedob egy igazi "nagy halat" a vízbe a fejlesztőcsapat. Ezúttal sincs ez másképp, ugyanis egy Legendary kozmetikai tartalmat 25%-kal olcsóbban vásárolhattok meg egészen jövő hét keddig. 

A hősök, akik öten vannak

  • Gangplank - 316 RP (-60%)
  • Evelynn - 351 RP (-40%)
  • Azir - 352 RP (-60%)
  • Camille - 352 RP (-60%)
  • Xayah - 352 RP (-60%)

Ha kizárólag a legjobb választásokat keresitek a mostani metában, akkor egyik akciós karakterre sem érdemes lecsapni. A legnagyobb potenciál talán Xayah-ban rejtőzik, mivel Rakan szerelme már hosszú évek óta ott tollászkodik az S-tier közelében. Gangplank Solo Queue-ban mindig meglepetésre készül, ahogy Evelynnel is lehet nagyokat sajtolni. Azirt egyelőre inkább hagyjátok a kispadon, ahogy Camille-lel sem kell most bajlódni.

Dobpergés, itt vannak a skinek

Összesen 5 hőskinézetet áraztak úgy a Riotnál, hogy 500 RP alá kússzon az ára. A legolcsóbb 260 RP-be kerül, ennek azok örülhetnek igazán, akik nem szeretnek túl sokat áldozni ezekre a mikrotranzakciós dolgokra.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL-skint megtalálod pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár