Visszavonul a világ leghíresebb LoL-os műsorvezetője

Visszavonul a világ leghíresebb LoL-os műsorvezetője

A saját közösségi média oldalára kitett posztban magyarázta döntését a szakember.

Aki aktívan követi a League of Legends és a Counter-Strike esportot annak bizonyára nem kell bemutatni Eefje Depoortere-t, avagy Sjokzt. A többszörösen díjazott műsorvezető néhány órája osztotta meg Twitter-profilján, hogy kénytelen szünetet tartani. A visszavonulás egyelőre csak a június 17-én induló LEC 2023-as nyári szezonját érinti, azonban semmi sem garantálja, hogy az év további részében láthatjátok a kamerák előtt a 35 éves belga származású influencert.

Az elmúlt hónapok kifejezetten nehezen alakultak Sjokz számára, ugyanis a családjában történt tragédia elől a munkába menekült. A folyamatos pörgés, a rengeteg adás, valamint egyéb közvetítésekhez kapcsolódó előkészületi munkák ugyan elvonták a figyelmét a magánéleti problémákról, de ez nem hozta el számára a megváltást. A kiégés elkerülhetetlenné vált volna, ha folytatja ezt az iramot, ezért még időben döntött úgy, hogy itt az ideje elvonulni a világ elől. A mentális egészség helyreállítása nem egy-két perc alatt valósul meg, így legalább két hónapot adott magának host, amíg nem kell foglalkoznia sem a LoL-os, sem a CS-s eseményekkel, mint a stáb egyik tagja.

Mivel Laure Valée az LCK 2023 Summer Split házigazdájaként tevékenykedik a következő hetekben, ezért az LEC-nek meg kell oldania az emberhiányt. Hostként felmerülhet Frankie Ward neve, aki tavasszal és az MSI-on többször is beszélgetett a színpadon a legnagyobb sztárokkal. 

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.