Kit Harrington ki volt akadva Arya jelenetére a Trónok harca utolsó évadában

Kit Harrington ki volt akadva Arya jelenetére a Trónok harca utolsó évadában

Tetszett is neki meg nem is a széria egyik legfontosabb momentuma.

Kit Harington négy esztendővel a Trónok harcának befejezését követően most elárulta, hogy az utolsó évad melyik részével nem volt elégedett, mivel azt a saját karakterének szánta volna.

A színész, aki a fantasy-dráma nyolc szezonja alatt végig Havas Jont alakította, bevallotta, hogy kiakadt, amikor Arya Stark megölte az Éjkirályt (Vladimír Furdík) a Hosszú éjszaka című epizódban.

A Maisie Williams által játszott karaktere ugyanis egy ügyes mozdulattal végül ledöfte az Éjkirályt a tőrével az összecsapásuk során, ami a széria egyik legemlékezetesebb pillanataként maradt meg a nézőkben.

„Kicsit ki voltam akadva, de csak azért, mert én akartam megölni az Éjkirályt!” – vallotta be Harington a The Hollywood Reporternek, majd hozzátette, hogy utálta a sárkánylovaglós jeleneteket forgatásait.

„Azt hiszem, úgy éreztem, mint mindenki más, hogy már régóta készen állok, aztán mégsem úgy sikerült, ahogy szerettük volna.”

Harington azért hozzátette, hogy azért tudott örülni Maisie-nek és ezáltal Arya sikerének.

„Titokban úgy voltam vele, hogy 'Én akartam megcsinálni!'. Különösen azért, mert imádtam Vladdal harcolni, ő alakította az Éjkirályt, akivel Hardhome-ban is megküzdöttem. Soha nem láttam még jobb kardforgatót nála. De végül is ez egy igazán nagyszerű csavar volt a sorozatban, és nagyon szépen lezárta Maisie utazását. Az évadok során láthattuk, ahogyan fejleszti a képességeit, és szép lassan egy megrögzött bérgyilkossá vált, hogy aztán mindezt arra használja fel, hogy megölje a főellenségünket.”

Kövess Minket!



Gamer szótár