LoL: Meghalt a jungler, éljen a jungler, itt az év Baron lopása

LoL: Meghalt a jungler, éljen a jungler, itt az év Baron lopása

Szinte megismételhetetlen pillanatok történtek az Idézők szurdokában.

Mindenkivel előfordult már, hogy olyan eseményeknek volt szem- és fültanúja a League of Legends világában, amelyet szinte el sem hitt. Hasonló dolog történt egy lelkes Yorickot irányító idézővel, akinek úgy sikerült ellopnia a Baron Nashort, hogy ehhez a fantasztikus tetthez szinte semmi köze nem volt. Természetesen a Riot Games által fejlesztett programkódban lévő spagettiszörny nem mindig szánja meg az egyszerű halandót, de ha neked is van az alábbihoz hasonló kliped, akkor ne legyél rest megosztani velünk!

When a Jungler gets revived as a Yorrick Gouhl
by u/CrazyPlayer89 in leagueoflegends

Baron Nashor és Yorick egy hősies ghoulja

Bár elsőre egy hatalmas bugnak tűnik a jelenetsor, nagyjából meg lehet magyarázni azt, ami a videóban történik. Mivel az alsó ösvényre kiengedett "hullarablók" számára elfogytak az elérhető célpontok, ezért az egyik úgy döntött, hogy visszatér gazdájához. Miközben a kis lény lelkesen vándorolt a felső ösvényre, a Lelkek pásztora elsütött egy Mourning Mistet a Baronra, ami triggerelte a ghoult, így ugorhatott rá a hatalmas célpontra, amelyet a tökéletes időzítésnek köszönhetően sikerült elcsakliznia az ellenfél orra elől.

Az biztos, hogy az ilyen anomáliák elképesztően ritkák a LoL-ban, ezért sem lehet elvárni azt, hogy a rioterek még a tervezőasztalon megtalálják és kigyomlálják ezeket a hibának is nevezhető furcsaságokat. Az biztos, hogy hőssé vált a játékos, amelyről immár ország-világ tudomást szerzett a legnagyobb közösségi fórumnak köszönhetően.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.