Hirdetés

LoL: Meghalt a jungler, éljen a jungler, itt az év Baron lopása

Szinte megismételhetetlen pillanatok történtek az Idézők szurdokában.

Hirdetés

Mindenkivel előfordult már, hogy olyan eseményeknek volt szem- és fültanúja a League of Legends világában, amelyet szinte el sem hitt. Hasonló dolog történt egy lelkes Yorickot irányító idézővel, akinek úgy sikerült ellopnia a Baron Nashort, hogy ehhez a fantasztikus tetthez szinte semmi köze nem volt. Természetesen a Riot Games által fejlesztett programkódban lévő spagettiszörny nem mindig szánja meg az egyszerű halandót, de ha neked is van az alábbihoz hasonló kliped, akkor ne legyél rest megosztani velünk!

When a Jungler gets revived as a Yorrick Gouhl
by u/CrazyPlayer89 in leagueoflegends

Baron Nashor és Yorick egy hősies ghoulja

Bár elsőre egy hatalmas bugnak tűnik a jelenetsor, nagyjából meg lehet magyarázni azt, ami a videóban történik. Mivel az alsó ösvényre kiengedett "hullarablók" számára elfogytak az elérhető célpontok, ezért az egyik úgy döntött, hogy visszatér gazdájához. Miközben a kis lény lelkesen vándorolt a felső ösvényre, a Lelkek pásztora elsütött egy Mourning Mistet a Baronra, ami triggerelte a ghoult, így ugorhatott rá a hatalmas célpontra, amelyet a tökéletes időzítésnek köszönhetően sikerült elcsakliznia az ellenfél orra elől.

Az biztos, hogy az ilyen anomáliák elképesztően ritkák a LoL-ban, ezért sem lehet elvárni azt, hogy a rioterek még a tervezőasztalon megtalálják és kigyomlálják ezeket a hibának is nevezhető furcsaságokat. Az biztos, hogy hőssé vált a játékos, amelyről immár ország-világ tudomást szerzett a legnagyobb közösségi fórumnak köszönhetően.

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés
Hirdetés