LoL: Nincs többé promó, új rankot vezet be a Riot, itt van minden a hatalmas bejelentésről

LoL: Nincs többé promó, új rankot vezet be a Riot, itt van minden a hatalmas bejelentésről

Két nagyon-nagyon fontos változtatást jelentettek be a League of Legends fejlesztői, amelyek érintik a következő ranked szezonokat.

A rangsorolt mérkőzések élvezőinek két bejelentéssel készült a Riot Games fejlesztőcsapata. A League of Legendsbe is érkeznek azok az újítások, amelyeket a Wild Rift élvezői már saját bőrükön tapasztalhattak meg az elmúlt hónapokban. A 13. ranked szezon második felétől, azaz július 19-étől eltörlik a promók rendszerét, valamint bevezetnek egy új osztályt, amely még inkább segítene a játékosok elosztásában Irontól Challengerig.

Nincs több feljutással való bajlódás

A divíziók közötti extra feladatokat már hónapokkal ezelőtt kivették a LoL-ból, de ezt most megfejelték a rioterek azzal, hogy konkrét osztályok között sem kell majd két győzelemig tartó Bo3-as szériákat vívni. Nemes egyszerűséggel eltörlik a feljutási sorozatot, vagyis a promók helyett az LP-mennyiség befolyásolja majd csak azt, sikerül-e feljebb lépni a következő szintekre. További segítség az idézőknek, hogy a besorolómérkőzések számát lecsökkentik hamarosan 10-ről 5-re, még hamarabb bele lehet vágni ennek köszönhetően ladder megmászásába.

Új rank, azaz osztály érkezik: ismerkedjetek meg a Smaragd, azaz Emerald kifejezéssel

A LoL-osok rangsorolt játékon belüli elosztása nem volt kiegyenlített, túlságosan sokan kerültek a Bronze-Silver-Gold trióba. Ezért döntöttek úgy a devek, hogy Platinum és Diamond közé beékelik az Emeraldot, ami segíthet a görbe kiegyenesítésében.

A 13. ranked szezon második felében már a fenti grafikához hasonló elosztásban reménykedik a Riot. A kisebb mértékű reset után érdemes lesz tehát belevágni a rangsorolt, valódi tétre menő összecsapásokba, ugyanis ismét az örök dicsőségért és egy Victorious skinért mehet majd a hajsza.

Kövess Minket!



Gamer szótár