LEC: Készülj velünk a nyári szezonra, itt van minden átigazolás

LEC: Készülj velünk a nyári szezonra, itt van minden átigazolás

Ismerkedjetek meg az LEC legújabb játékosaival, valamint azokkal, akik új csapatban bukkannak fel a nyári szezonban.

MAD Lions vs Team Vitality rangadóval indul útjára az LEC 2023 Summer Split. Az EMEA-régió topligájában a csapatok többsége nem változtatott a tavasszal már kipróbált keretén, de voltak olyan együttesek, akik másképp gondolkoztak. Az alábbiakban minden hivatalos átigazolást megtaláltok, avagy ismerkedjetek meg az újoncokkal, akik a koreai virtust hozzák majd el a következő hetekben az Idézők szurdokába. A nyári szezon minden összecsapását magyar nyelven, élőben követhettek, a dropok és az izgalmas meccsek garantáltak!

Advienne -> KOI és Trymbi -> Fnatic, szokatlan csere a nagyok között

Váratlan húzással megszerezte a Fnatic a KOI-tól Trymbit, cserében oda kellett adniuk a fiatal holland támogatójukat, Advienne-t. Kifejezetten ritka azt látni, hogy 1-1-ben le tudnak bonyolítani egy üzletet, általában kivásárlásokkal és szabadügynökök szerződtetésével töltik fel a klubok az üres helyeket. Trymbi igazi motorja lehet a megfiatalított Fnaticnak, a lengyel veterán sokat beszél a meccsek alatt, irányítóként számíthatnak rá a társak. Advienne-nek hasonló szerepkört kéne betöltenie a KOI-ban, mivel sem Larssen, sem Malrang nem arról híres, hogy hívja a játékokat.

Rekkles -> kispad, Noah -> Fnatic

A Fnatic még egyet változtatott a kezdőjén. Rekkles támogató szerepkörre váltott, de nem kapott számára megfelelő ajánlatot, így maradt neki a Solo Queue. A legendás ADC helyére Noah, egy fiatal koreai srác érkezett, aki korábban a KT Rolster és a Zero Tenacity lövésze volt. Az angollal nincs gondja, ami hatalmas segítség lehet az EMEA egyetlen világbajnokának, hogy odaérjenek a Season Finalsbe.

Xerxe -> Giants, Peach -> EXCEL Esports

A Unicorns of Love Sexy Editionből talált magának új junglert a sereghajtó. Peach már 23 éves, igazi veteránnak számít, de sosem játszott a legnagyobbak között. Most itt a lehetősége bizonyítani a koreai importnak, hogy nem véletlen jutott el idén tavasszal az EMEA Masters döntőjébe csapatával.

Ruby -> Team SoloMid, Vetheo -> Team Heretics

A Misfits Gaminggel MVP-címet is szerző franciának nagyon nem ízlett a TH, ezért Abbedagge miatt már padozni is kényszerült. A még mindig csak 20 éves veterán kapott egy újabb esélyt, hogy bizonyítsa azt, igenis helye van az LEC-ben. A Team Hereticsnél valamit muszáj volt változtatni, mivel nem igazán működött a télen és tavasszal összeállt ötös.

Jackspektra -> Los Heretics, Flakked -> Team Heretics

Házon belül cserélt egyet a spanyol együttes. Az ERL legjobb lövészével nagy sikereket hajszoló projekt nem vált be, ezért felhozták a G2-val világbajnokságot is megjárt fenegyereket. Flakked bluerzor társaként spanyol liga ezüstérmet és EM 3-4. helyezést szerzett, jó formában várhatja a következő heteket.

Szerintetek melyik csapat húzta a legnagyobbat az átigazolási szezonban?

Kövess Minket!



Gamer szótár