Tudjátok miért néz ki gagyin a The Flash? – Direkt!

Tudjátok miért néz ki gagyin a The Flash? – Direkt!

Jó, hát ettől hallottunk már jobb magyarázatot. 

Pár napja mutatták be a DC legújabb mozifilmjét, a The Flasht, ami a DC berkeiben is megmozgatja a multiverzum szálait. Ez még nem része a James Gunn-féle új vonalnak, ez még a régi irány egyik utolsó filmje, de a beszámolók és kritikák szerint már így is sokkal inkább Marveles stílusjegyeket hordoz magán, mint eddig bármi a DC-től. Sajnos ez igaz a negatívumokra is.

Sok Marvel-filmnél láttuk már, hogy bizony hiába a dollár százmilliók, néha a CGI nem üti meg az elvárt szintet. Nincs ez másként a The Flash esetében sem, a film egyes jelenetei ugyanis kifejezetten gagyi CGI megjelenítéssel lettek megáldva.

Andy Muschietti, a film rendezője meglepő, egyben nevetséges magyarázatot adott a film egyes jeleneteinek minőségére. Elmondása szerint a dimenziók közötti térben játszódó jelenetek Flash nézőpontját kívánják visszaadni és mivel egyébként sem a való világban járunk, a jelenetek szándékosan lettek torzak. Magyarán ha valami gagyit láttok a filmben, az direkt gagyi... Nem vicc, a rendező tényleg ezzel védekezik.

Hát reméljük ettől jobb minőséget képviselnek majd a James Gunn-féle DC filmek vagy legalább jobb magyarázatot adnak majd egy-egy hibára.

Kövess Minket!



Gamer szótár