LEC: Erődemonstrációt tartott a G2, triplázott egy Nami support

LEC: Erődemonstrációt tartott a G2, triplázott egy Nami support

Kicsit rozsdásan indította az új szezont a tavaszi alapszakasz első két helyezettje.

Öt Bo1-es mérkőzéssel indult útjára az LEC 2023 Summer Split, az utolsó "minornek" tekinthető szezonja az EMEA-régió topligájának. A csapatok pontosan ugyanabban a rendszerben harcolnak a minél jobb helyezésekért, mint a téli és tavaszi kiírásban, vagyis a formátum terén nem kell meglepetésekre számítani. Nem úgy az Idézők szurdokában, ahol azonnal helyreállt a világ rendje, ugyanis a mezőny négy bajnoka győzelemmel indított. Mellettük még a Team Hereticsnek termett babér, Flakked bár trollkodott egy hatalmasat az ellenfél Nexusánál, végül sikeresen mutatkozott be új csapatában. Ma a hét összecsapásával vár a magyar közvetítés, az alábbi csatornákat keressétek fel 17:30-tól:

Az első napból hosszabb távú következtetéseket levonni nem érdemes, de az már biztosnak tűnik, hogy néhány karakter megkerülhetetlen szereplője lesz az alapszakasznak. Yuumi, Annie, K'Sante, Milio, Maokai, Neeko, Poppy és Vi tegnap mindig tiltásra vagy kiválasztásra került, a piromán kislány azonban nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. 0-3-at sikerült összehoznia a régió legjobbjainak a mides mágussal, érdekesség, hogy hasonló mérleggel áll Rakan is.

Tegnapi eredmények

  • VIT vs MAD -> győztes: MAD
  • SK vs TH -> győztes: TH
  • KOI vs EXCEL -> győztes: KOI
  • G2 vs BDS -> győztes: G2
  • FNC vs AST -> győztes: FNC

Mai menetrend

18:00 - VIT vs SK

19:00 - FNC vs XL

20:00 - MAD vs G2

21:00 - BDS vs KOI

22:00 - AST vs TH

A hét mérkőzésére nem kell sokat várnotok, mivel már 20:00 környékén összecsap a téli és a tavaszi bajnok. Tegnap elképesztően jól játszott mindkét ötös, ezért igazi rangadóra készülhettek. Mikyx Namija várhatóan nem szerez még egyszer hármas gyilkosságot, viszont abban bízhatnak az Oroszlánok, hogy Carzzy megint ennyire "harapós" kedvében lesz.

Kövess Minket!



Gamer szótár