LEC: Capsék elszórakozták tegnap, ma a FNC elleni rangadón javítana a G2

LEC: Capsék elszórakozták tegnap, ma a FNC elleni rangadón javítana a G2

Az EMEA-régió "El Clásicóját" kötelező élőben követnetek.

Szép lassan elkezdtek kirajzolódni az erőviszonyok az LEC 2023-as nyári szezonjában, bár még mindig csak két forduló van a csapatok mögött. Az EMEA-régió topligájában eddig kiemelkedően jól teljesít az átalakult Fnatic, valamint a címvédő MAD Lions, de valahogyan a Team Hereticsnek is sikerült eddig hibátlanul zárnia az elmúlt két napot. A tabella másik végén óriási harcot vív az SK Gaming, az EXCEL Esports és az Astralis, hogy ne kerüljenek idő előtt túl nagy hátrányba. A középmezőnyben coinflip eddig a Team BDS, a KOI, a Team Vitality és a G2 Esports is, utóbbiban Caps volt az, aki tegnap 20 percig pazarul, majd 20 percig megkérdőjelezhető módon teljesített. Ma 17:30-tól folytatódnak a küzdelmek az alábbi felületeken:

Berobbant Neeko

A rework után először láthattátok az LEC-ben a kaméleonlányt, méghozzá rögtön három alkalommal. Először Caps, majd nuc és LIDER döntött úgy, hogy egy cc-ben gazdag assassin-mage-re van szüksége a klubjának a középső ösvényen. A trióból csak nuc örülhetett győzelemnek, hiába nézett ki úgy a G2 vs MAD, hogy simán elhúzzák a Szamurájok az Oroszlánok nótáját.

Továbbra is rengeteg a Milio, az Annie, a Rakan és a K'Sante, a fekete harcossal egyetlen mérkőzést buktak csak el, ezt a "bravúrt" Szygendának sikerült összehoznia a Team BDS ellen. 

Tegnapi eredmények

  • VIT vs SK -> győztes: VIT
  • FNC vs XL -> győztes: FNC
  • MAD vs G2 -> győztes: MAD
  • BDS vs KOI -> győztes: BDS
  • AST vs TH -> győztes: TH

Mai menetrend

18:00 - XL vs SK

19:00 - BDS vs AST

20:00 - MAD vs KOI

21:00 - G2 vs FNC

22:00 - TH vs VIT

A nap kiemelt rangadóján Caps és Humanoid találkozik a Riftben, jön a régió két legeredményesebb együttesének újabb összecsapása, avagy készítsétek be a popcornt, mert ez gigászi ütközetnek ígérkezik.

Kövess Minket!



Gamer szótár