LoL: Ennél

LoL: Ennél "tökéletesebb" Blitzcrank Q nem létezik

Ha szeretnél a csapatod hőse lenni, akkor Blitzcrank tökéletes választás.

Kifejezetten magas népszerűségi mutatók, az átlagosnál jobb győzelmi arány és kiugró bannolási statisztika jellemzi Blitzcranket jelenleg a Platina rang feletti ranked metában. Az egyik leginkább kiszámítható, de mégis meccsfordító mozdulatokra képes karakter nemcsak Solo Queue-ban, hanem a profi metában is. Noah, a Fnatic ADC-je a közösségi média oldalán osztott meg egy klipet a support főszereplésével, ami egészen hihetetlen jelenetsort tartalmaz.

A videóban az látható, hogy Thresh hiába használja szinte tökéletes időzítéssel a Flashét, mégis sikerült elkapnia a Hatalmas gőzgólemnek az áldozatát. Elsőre bugnak tűnhet ez a Q-interakció, azonban itt nem erről van szó. Tulajdonképpen csak az történt, hogy a szerver pingje feldobott egy pénzérmét, amely ezúttal Blitznek kedvezett. Sajnos vagy nem sajnos, de a League of Legends egy technikai "sport", ahol nem mindig az emberi tényezőn múlnak az események kimenetelei. A Riot Games biztosan látta a fenti "mega op" hookot, így van esély arra, hogy a jövőben változtatnak valamit a képességgel kapcsolatban.

Noah tagelte Trymbit a posztjában, így akár arra is van esély, hogy a lengyel veterán az LEC következő hétvégéjén előrántja a hősmedencéjéből a kedvelt karaktert, amivel már nem egy alkalommal villant meg az EMEA-régió topligájában. Ez nem lenne annyira meglepő, mivel a korábbi bajnok már négy alkalommal, mindig Thresh ellen pickelte Viktor saját építésű robotemberét.

Kövess Minket!



Gamer szótár