LEC: Saját magát akarta megverni a G2, de nem hagyták nekik

LEC: Saját magát akarta megverni a G2, de nem hagyták nekik

Fact: egy 21 éves koreai újonc a topliga legjobb ADC-je.

Szombaton egyetlen mérkőzés tartott 30 percnél tovább, vasárnap egyetlen meccs volt, amelyik befejeződött 30 perc alatt. Hektikus csapongás figyelhető meg a párharcokban, ami kifejezetten jó azoknak a nézőknek, akik szeretik a fordulatokat. A MAD Lionst elképesztő magabiztossággal gyűrte le az ötödik forduló zárásaként a Fnatic, így nincs már veretlen csapat az LEC 2023 Summer Splitben. A tabella alsó részében tovább tart az EXCEL feltámadása, ugyanis Odoamnééknak sikerült elkapniuk a Team BDS grabancát is, így már a középmezőnyben harcolhatnak a továbbjutásért. A mai nap sem maradtok Bo1-ek nélkül, az alapszakasz második félidejének első körében három csapat kiharcolhatja a csoportkört érő helyezést.

G2: Veszíteni akarok, SK: NO

Katasztrofálisan indította az SK Gaming elleni csapást a téli bajnok, pillanatok alatt 0-7-et mutatott a kill arány a németek számára. Hiába volt a 15. percben 4-0-ban Sertuss Azirja, végül Hans Sama és Mikyx vezetésével sikerült fordítani a G2 Esportsnak, így az első helyről várhatják a folytatást. Markoonék bánhatják, hogy nem éltek ezzel a "felkínált" lehetőséggel, mivel a sereghajtónak egyre messzebbre kerül a csoportkör, ezzel együtt a Season Finals. Hasonló szörnyűségeket élhettek át a Team Vitality rajongók, mivel kedvenceiket az Astralis 35 perc alatt beledöngölte a Riftbe. LIDER Yasuójára nem volt érdemi megoldása Perkzéknek, így egy újabb vereséget véshettek fel a Méhek a nevük mellé.

Tegnapi eredmények

XL vs BDS -> győztes: XL

AST vs VIT -> győztes: VIT

TH vs KOI -> győztes: KOI

G2 vs SK -> győztes: SK G2

MAD vs FNC -> győztes: FNC

Mai menetrend

18:00 - BDS vs TH

19:00 - MAD vs XL

20:00 - G2 vs AST

21:00 - KOI vs SK

22:00 - FNC vs VIT

A tegnap és a szombat fényében nem lehet kijelenteni, hogy egyik vagy másik együttes esélyesebb lenne a mai mérkőzéseken. Ami biztos, hogy a ligautolsó megverte már egyszer a ligaelsőt, így Perkzéknek lehet bízni ebben a jó ómenben Noah-ék ellen.

Kövess Minket!



Gamer szótár