John Boyega szerint Jamie Foxx már túl van a veszélyen

John Boyega szerint Jamie Foxx már túl van a veszélyen

Itt az ideje a lábadozásnak.

Jamie Foxx, Teyonah Parris és John Boyega filmje, a They Cloned Tyrone című dramedy július 21-én debütál a Netflixen. Az alkotást nemrég premier előtt bemutatták az American Black Film Festival keretei között, azonban Foxx nem jelent meg a rendezvényen. A hírek szerint a Django sztárja kórházba került és az állapota miatt nem tudott részt venni a vetítésen. Ebben az évben ez már a második alkalom, hogy az 55 éves színész gyengélkedik. Még tavasszal, a God is a Bullet bemutatója után Foxx lánya az Instagramon adott hírt apjáról, miszerint már túl van a veszélyen és a kórházi kezelések után otthon lábadozik. Pár héttel később Foxx is megköszönte a sok szeretetet és jókívánságot, amit ebben a nehéz időszakban kapott.

Úgy tűnik azonban, hogy a betegség nem múlt el nyom nélkül. Egyelőre semmi hivatalos információ nem érkezett azzal kapcsolatban, hogy mi történt pontosan. Juel Taylor, a They Cloned Tyrone rendezője, többször is említette, hogy beszélt vele. A színész pihen és nincs közvetlen veszélyben. Ezzel kapcsolatban John Boyega is nyilatkozott, miszerint nemrég hívta telefonon:

"Végre felvette, hála istennek. Úgy tűnik minden rendben van. De most szüksége van a magánéletre, amíg ő úgy nem érzi, hogy itt az ideje a visszatérésnek. Jobbulást kívántam neki és már csak ki kell várnunk, hogy minden visszakerüljön a normális kerékvágásba. Szóval Jamie, gyógyulj meg! Szeretünk haver."

Ezeket olvastad már?

Egyelőre a család nem kommentálta a történteket, de reméljük, hogy Foxx tényleg gyorsan felépül. Hiszen a tervek szerint még a nyáron érkezik az R besorolású Strays, ahol a színész egy Boston terriernek kölcsönözte a hangját. 

Kövess Minket!



Gamer szótár