Kiderült hány animációs filmet terveznek még A pókverzumon át után

Kiderült hány animációs filmet terveznek még A pókverzumon át után

A Pókember: A pókverzumon át producerei megerősítették, amit mindenki sejtett a jövőbeli negyedik Spider-Verse részről.

A pókverzumon át alapvetően egy trilógia második részeként szolgál, miközben a Beyond the Spider-Verse munkálatainak szép lassan nekilátnak, hiszen 2024. tavaszán a következő felvonás is a mozikba kerül.

A második rész producere, Peter Ramsey korábban azzal ugratta a rajongókat, hogy a határ a csillagos ég a folytatásokkal kapcsolatban, de egyre többen agyaltak azon, vajon tényleg összejöhet-e a negyedik rész is. Az Entertainment Tonightnak adott interjújában a Pókember: A Pókverzumon túl társproducere, Christopher Miller azonban rossz hírrel szolgált, miután megerősítette, hogy a következő epizóddal véget ér Miles Morales trilógiája, és nem lesz negyedik animációs film:

„Ezzel véget ér a Miles Morales-trilógia, és ez az egész dolog erre irányul.”

Miller ezután rámutatott, hogy A pókverzumon át annak ellenére egy önálló, teljes film, hogy a végén van egy cliffhanger:

„Ez nyilvánvalóan egy saját, teljes film, aminek van eleje, közepe és vége, Miles pedig eljut egyik helyről a másikra. Minden szereplőnek van egy íve ebben a filmben. De nekünk ennyi volt. Nagyon elfáradtunk.”

Bár a Pókverzum-trilógia hamarosan véget ér, a projekt executive producere, Amy Pascal a Vanity Fairnek elárulta, hogy dolgoznak már egy Spider-Women spin-offon, amelyet Bek Smith ír, és amelyben Spider-Gwen, Cindy Moon és Jessica Drew is szerepet kap majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár