Visszavonul egy időre a színészkedéstől a Breaking Bad főszereplője

Visszavonul egy időre a színészkedéstől a Breaking Bad főszereplője

Remélhetőleg még visszatér a vászonra majd a jövőben.

A nyolcvanas években indult útjára a színésze karrierje Bryan Cranstonnak, és az elmúlt évtizedek alatt számos filmben és televíziós projektben vett részt – több, mint 150 produkcióban volt látható. Az áttörést a sorozatok világa hozta meg számára, miután olyan sikerszériákban is komolyabb szerepekhez jutott, mint a Már megint Malcolm vagy a Breaking Bad – Totál szívás.

A 67. születésnapját március 7-én ünneplő Bryan azonban most meglepte rajongóit a nyilatkozatával, elmondása szerint ugyanis felhagy egy időre a színészkedéssel. Nem kell teljesen kétségbeesni, hiszen néhány projektje még készülőben van, mielőtt eltűnne a nyilvánosság elől. Szerepel a mostanában debütáló Asteroid Citybe, de benne lesz egy kémfilmben, ami az Argyle címet viseli, illetve az imdb szerint látható lesz még az Everything is Going to Be Great és a Jackpot filmekben is.

Indokként azt mondta Bryan, hogy több időt szeretne tölteni a feleségével, Robin Deardennel (1989-ben házasodtak össze):

„Újra meg akarom változtatni a paradigmát. Az elmúlt 24 évben Robin utánam loholva élte az életét. Ő volt a plusz egy fő, ő volt a híresség felesége. Az én életemhez kellett igazítania a sajátját. Hatalmas hasznot húzott belőle, de ettől még egyenlőtlenek vagyunk. Ezt szeretném kiegyenlíteni. Megérdemli.”

Tervei szerint 2026-ban bezárja a produkciós irodáját, megválik a Breaking Bad-beli színésztársával, Aaron Paullal alapított Los Hombres italgyártóban fennmaradt részesedését és külföldre költözik a feleségével. Alighanem egy francia kisfalut vesznek majd célba, és első körben nagyjából 6 hónapot szeretnének ott eltölteni, miközben olyan dolgokkal foglalják el magukat, mint a kirándulás, főzés, kertészet, borozgatás vagy a kandalló előtti sziesztázás.

Kövess Minket!



Gamer szótár