LEC: Tudod, van az az érzés, hogy te vagy a világ legjobbja

LEC: Tudod, van az az érzés, hogy te vagy a világ legjobbja

Egy újabb csapat biztosította be helyét a csoportkörben.

A G2 Esports és a Fnatic után a Team Hereticsnek sem kell már azon aggódnia, hogy vajon idejekorán véget ér-e számukra az LEC 2023 Summer Split. A nyári szezonban Jankosék megszerezték a szükséges győzelmeket ahhoz, hogy a csoportkörben folytassák a küzdelmeket. Ehhez kellett egy hatalmas skalp, amit a MAD Lions ellen begyűjtöttek úgy, hogy a lengyel jungler ismét elképesztően nagyot játszott. A tabella alsó részén egyre kilátástalanabb a helyzete a Team Vitalitynek, mivel Daglasszal a kezdőben sem tudták megverni a KOI-t, így egyetlen W szerepel a csapat neve mellett hét forduló után. Az egyes szám nemcsak Perkzéknek határozza meg a mindennapjait, hanem Noah-nak is, mivel a FNC ADC-je pontosan ennyiszer került szürke képernyőre hét (!) lejátszott mérkőzés után.

A siker receptje, avagy legyen egy jó bot lane-es párosod

Rekkles szerepkört cserélt, az egykori világbajnok azonban nem gondolkodott el abban, hogy a svéd legenda mellé keresnek új lövészt. Inkább meghozták az átigazolási szezonban azt a két remek döntést, aminek köszönhetően most vezethetik az alapszakaszt holtversenyben a G2-val. Kicserélték Advienne-t Trymbire, majd az Ultrailga címvédőjétől egy 21 éves koreai profi vállára helyezték a terhet. Az elmúlt hetekben Noah nem tört meg a nyomás alatt, elképesztő szezont fut a srác. Tegnap egy közel 43 perces, fordulatokkal (Baron steal, Adam tripla, Elder Drake) teli meccsen maradt halhatatlan Xayah, pedig nem lehet azt állítani, hogy KDA-ra játszott volna, ugyanis egy Yuumi ült szinte végig a vállán.

Ezeket olvastad már?

Noah zseniális statisztikái önmagának nem érnének sokat, ha a csapat nem az élmezőnyben harcolna. A szurkolók legnagyobb örömére azonban erről szó sincs, a G2-tól elszenvedett egyetlen vereségen kívül csak a sikereket halmozza a szezon eddig talán legnagyobb meglepetését okozó ötös.

Kövess Minket!



Gamer szótár