Pool Party-adáson búcsúztak LIDERÉK a nyári szezontól, Capsék a csúcson

Pool Party-adáson búcsúztak LIDERÉK a nyári szezontól, Capsék a csúcson

Elkapták az utolsó fordulóban az egykori világbajnokot, így egyértelműen az alapszakasz legjobbja lett a G2.

A végletekig kiélezett küzdelmeket tartogatott az LEC 2023-as nyári alapszakaszának utolsó mérkőzésnapja is, amelyet a magyar castercsapat trópusi, Pool Party-stílussal dobott fel. Kivillanó mellszőrzet, hawaii-i ingek, vízipisztolyok és még egy felfújt matrac is odakerült a stúdióba, ahol remek meglátásokkal elemezték a képernyőn látottakat. Volt is miről diskurálni, mivel a MAD Lions újabb vereséget szenvedett (sorozatban az ötödiket), a KOI végre magára talált az Astralis szerencsétlenségére, a G2 Esports egy chronobreak után gázolt át a Team Hereticsen, majd jött a meglepetés. Egy kifejezetten szokatlan Nautilus jungle került Markoonhoz, aki fantasztikus ütemben dobálta a vasmacskákat a Fnaticosok kárára.

A tegnapi záró felvonás legnagyobb vesztese minden kétséget kizáróan LIDERÉK voltak, ugyanis a BDS elkapta a MAD Lionst,, majd az Astralis kikapott a KOI-tól, végük az SK Gaming legyőzte Noah-ékat. Ennek köszönhetően Vizicsacsi egykori klubja három győzelemmel maradt a nap végére, miközben a közvetlen riválisok megszerezték a negyedik W-t.

Az SK-FNC után jöhetett a csoportkör sorsolása, ahol a szokásos menetrendben zajlottak az események. Az A csoportba a G2, a KOI, a TH és a BDS, a B csoportba a FNC, az SK, az XL és a MAD került. Már az sem rejtély, hogy pontosan mikor láthatjátok újra képernyőn az EMEA-topligájának legjobb együtteseit, ugyanis a Riot Games közzétette a következő fordulók menetrendjét.

Szerintetek melyik lehet az első négy nyertese a Bo3-as köröknek?

Kövess Minket!



Gamer szótár