Mindenki nyugodjon le! Henry Cavill még nem mondott fel Geraltként... még

Mindenki nyugodjon le! Henry Cavill még nem mondott fel Geraltként... még

Biztosra akartak menni, hogy most már mindenkinek tiszta, hogy mi a helyzet.

Henry Cavill valóban kilép a Vaják (The Witcher) sorozatból, és ez már jóval korábban bizonyossá vált, egyelőre viszont még őt láthatjuk a képernyőn. Mivel ez a hír már 2022-ben napvilágot látott, miközben a most nyáron debütáló harmadik évadban még mindig Cavill alakítja Geraltot, sok rajongót összezavart a dolog. Ezért a Netflix a lehető legdrámaibb és legérdekesebb módon tudatta mindenkivel, hogy ki is bújt az új szezonban a főszereplő bőrébe.

Ezeket olvastad már?

„Igen, még mindig ő Geralt a 3. évadban.” - olvasható az üzenetben, amely több brit helyszínen is feltűnt, ráadásul nem is akármilyen módon. Kivetítették többek között ezt az üzenetet a londoni The Shardra, a South Bankra, az edinburgh-i kastélyra és a Dovernél fellelhető fehér sziklákra is.

A pontosítás végett, a már kiadott 5 részen túl a júliusban érkező további 3 epizódban még Cavill személyesíti meg Geraltot a harmadik szezonban. Liam Hemsworth a negyedik évadtól veszi át A fehér farkas szerepét.

A Kökörcsint (Jaskier) alakító színésze, Joey Batey nemrég a GamesRadar+-nak adott interjújában mesélt az új Geraltról:

„Emaileztünk, megosztottuk egymással a könyvekben olvasható kedvenc idézeteinket, meg ilyesmi. Nem hiszem, hogy bármelyikünk is abban a helyzetben lenne, hogy tanácsot adjon neki Geralt eljátszására, de ő nagy elánnal vetette bele magát a szerep tanulmányozásába. Az edzésterve őrületes, és emellett falta a könyveket.”

A The Telegraphnak Anya Chalotra (Yennefer) pedig igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba, miszerint Cavill összeveszett volna a kreatív csapattal Geralt megformálása miatt.

„Amikor mindannyian a forgatáson vagyunk, akkor teljes mértékben elkötelezettek vagyunk és igyekszünk a legjobb módon életre kelteni ezeket a karaktereket. És pontosan ezt éreztem minden nap Henry kapcsán is.”

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN