Tényleg elkészülhet egy új Spawn film és kiderült mikor jöhet a mozikba

Tényleg elkészülhet egy új Spawn film és kiderült mikor jöhet a mozikba

A projekt producere megtörte a hosszú hallgatást és nagyon bíztatóan beszélt az új filmről.

Egy teljesen másik produkció miatt turnézik Jason Blum, hiszen jelenleg is igyekszik népszerűbbé tenni az Insidious: A vörös ajtó című filmjét – a horror széria ötödik felvonását hamarosan bemutatják a mozikban. Előkerült azonban az interjúk során egy másik cím is, és a semmitmondó válasz helyett a producer őszinte és nagyon bíztató választ adott a rajongóknak. Amellett, hogy a Spawn is hozzátartozik, végre olyan infóval szolgált, ami után most már tényleg reménykedni lehet. A ComicBook kérdésére Blum pedig elmondta, hogy mit lehet tudni eddig az előkészületeket illetően.

Ezeket olvastad már?

Egy dolog viszont eléggé negatívan hat a munkálatokra, amin nem csodálkozunk, mivel az Egyesült Államokban zajló írósztrájk elég sok produkciót hátráltatott vagy teljes egészében le is állított.

„Van miben reménykednetek. Egyelőre az lenne a legfontosabb, hogy az író barátaim és a stúdiók végre megállapodhassanak, és mindenki visszamehessen dolgozni. Ettől függetlenül egy remek csapatunk van, melynek tagjai már dolgoznak a filmen, és én arra tippelnék, hogy 2025-ben látni is fogjátok majd azt. Ez persze nem ígéret, csak egy tipp.”

Egész sokat kell visszautaznunk az időben, ha a legutóbbi Spawn filmet szeretnénk felidézni, ugyanis 1997-ben történt meg, hogy ez a karakter tiszteletét tette a nagyvásznon. Spawn megalkotója, Todd McFarlane viszont valami figyelemre méltót szeretett volna viszont látni az első felvonás után. 2016 óta beszél arról, hogy egy brutálisabb, R besorolású, horror stílusú film sem lenne ellenére, azonban egészen mostanáig ez nem jöhetett létre. Ha viszont lehet hinni Jason Blum szavainak, akkor egyáltalán nem tettek le arról, hogy Spawn ismét a mozikba kerülhessen, egy valóban király feldolgozás részeként.

Kövess Minket!



Gamer szótár