Itt a Joaquin Phoenix főszereplésével készült Napoleon első előzetese!

Itt a Joaquin Phoenix főszereplésével készült Napoleon első előzetese!

A Napoleon november 22-én érkezik majd a mozikba!

Nem tudom, ki hogy van vele, de bármennyire is kedvelem és tisztelem Ridley Scott korai munkáit (Alien, Szárnyas fejvadász, Gladiátor), pont annyira vagyok rosszul az utóbbi években bemutatott produkcióitól (Prometheus, Exodus, Alien: Covenant, A farkas gyermekei). Valami nem a régi már a neves rendezőben, legalábbis az én ízlésemnek már nem tudja azt a szintet hozni, amit anno hozott. Éppen ezért félek egyik legújabb filmjétől, a Napoleontól.

Ugyanakkor az is tény, hogy bármennyire is bele tudok kötni Ridley Scott rendezéseibe, Joaquin Phoenix alakításaiba (Gladiátor, A nő, A nyughatatlan, Joker) már annál kevésbé. És ha még odavesszük Phoenix színészi munkája mellé, a tény, hogy történelmünk egyik legérdekesebb és legizgalmasabb alakja Bonaparte Napóleon, akkor minden adott, hogy ez egy fantasztikus film legyen. Csak kérlek, kérlek Scott bácsi, ne told túl, ne vállalj be olyan átgondolatlan butaságokat, amiket bevállaltál az utóbbi évekből származó filmjeidben. Kapjunk egy a történelemhez hű, tényekre támaszkodó, de ahol lehet ott kellő mértékben színesítő filmet, amiben ismét brillírozhat Phoenix és én már boldog leszek.

Ezeket olvastad már?

Hogy ilyen lesz-e a film, egyelőre nem tudjuk, de az biztos, hogy befutott az első előzetes, ami kellően izgalmasra sikerült!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN