Sikoltozásban gazdag első teasert kapott a Godzilla: Minus One

Sikoltozásban gazdag első teasert kapott a Godzilla: Minus One

Egyenesen Japánból érkezik az újabb Godzilla-film.

A két kezeden és a két lábadon lévő összes ujj sem elég ahhoz, hogy összeszámold, hány Godzilla-filmet köszönhet a világ a Toho Studiosnak. A japán filmvállalat égisze alatt eddig már 32 darab (!) Godzilla-film készült, a Godzilla: Minus One lesz a 33. a sorban. Összességében a franchise 37. egészestés adaptációjának első megjelenését láthatjátok, ugyanis befutott a várva várt teaser trailer.

A kedvcsinálóból kiderült, hogy december 1-jén mutatják majd be az Egyesült Államokban a mozik a grandiózus akciófilmet, kevesebb mint egy hónappal a japán premier után. A legújabb adaptációban a háború utáni Japában végez hatalmas pusztítást Godzilla, aki még fenyegetőbb léptekkel indul meg a pánikoló embetömegek felé, hogy tanúbizonyságot adjon arról, ő a legerősebb lény a Földön.

A konkrét cselekményről egyelőre többet nem tudni, Takashi Yamazaki (író-rendező) és a Toho egyelőre minden részletet igyekszik hét pecsét alatt őrizni, hogy tényleg majd a vetítőtermekben sokkolják a nézőket azzal a szörnnyel, amelyik talán a leghíresebb a filmes világban.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!