Három új szuperhőst jelentettek be, akik biztosan felbukkannak a Superman: Legacyben

Három új szuperhőst jelentettek be, akik biztosan felbukkannak a Superman: Legacyben

Bővül a stáb, bővül a szuperhősök listája, de még mindig nagyon messze van a premier.

Tűkön ülve várják a DC-képregények rajongói, hogy mikor lehet már beülni végre a Superman: Legacyre a mozitermekbe. James Gunn első egészestés DC-s rendezését 2025 előtt semmiképp sem láthatjátok a nagyvásznon, addig be kell érnetek azzal, hogy egyre több és több szereplőt ismerhettek meg az Acélember legújabb filmes adaptációjából. Clark Kent és Lois Lane, azaz Dave Corenswet és Rachel Brosnahan mellett három új szuperhős kilétére derült fény, akik felbukkannak majd a DCU eddigi talán legnagyobb dobásában.

Ezeket olvastad már?

Hawkgirl (Isabela Merced)

A Smallville-ben, a Stargilrben, a The Lego Batman Movie-ban, a Teen Titans Go! To the Moviesban és a Green Lantern: Beware My Powerben is feltűnt egy-egy verziója az egyik legkorábban debütált szuperhősnőnek. Az Nth fémből készített buzogányával csapkodó, repülésre is képes igazságosztó kifejezetten képzett harcosnak tekinthető, érdemes lesz majd figyelni rá, hogy milyen szerephez juthat az új Superman-filmben.

Guy Gardner aka Green Lantern (Nathan Fillion)

A baltimore-ból származó szuperhős a Justice League of Americában bukkant fel először a televíziók képernyőin, most 28 évvel később láthatjátok újra, ezúttal már a mozikban. Mivel több Green Lantern is van a DC-képregényekben, ezért különbséget kell tenni közöttük. Guy Gardner karakterét 1968-ban, a Green Lantern #59-ben mutatták be a nagyközönségnek, azóta is folyamatosan megkapja a rivaldafényt.

Mister Terrific (Edi Gathegi)

Végül itt van a Föld bolygó harmadik legokosabb embere, Michael Holt. Egy igazi lángelme, aki képes láthatatlanná válni, emellett az ökölharc sem áll távol tőle. Az Arrowverse-ben (Arrow-sorozatban) felbukkant már több alkalommal is, de eddig a filmek világában nem jutott szerephez. 

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN