LEC: Hans számaira nem lehetett panasz, de most jön csak a neheze

LEC: Hans számaira nem lehetett panasz, de most jön csak a neheze

Egy sima, egy fordított, ez volt a tegnapi LEC-forduló mérlege.

Az első két kör után négy csapat harcolhat a mai napon a rájátszásért. Először az EXCEL Esports és az SK Gaming, majd a G2 Esports és a Team BDS hajtja le a sisakrostélyt, hogy egy hatalmas párbajban beledöngölje két alkalommal ellenfelét az Idézők szurdokába. A tét hatalmas, ugyanis az SK és az XL is a Season Finalsért harcol, a G2 és a BDS már ott van ebben az utolsó szakaszban, de nekik presztízskérdéssé vált, hogy meg tudják-e nyerni a nyári szezont. A meccseket egy hűsítő limonádé társaságában ajánljuk, 17:30-tól irány az esport2tv Twitch-csatorna vagy a lolesports.com oldala.

Ezeket olvastad már?

Parádézott a G2 Esports

A hét összecsapásának kikiáltott KOI elleni rangadón egyáltalán nem izzadt meg a téli bajnok. Capsék csak és kizárólag a felső ösvényen kerültek hátrányba, egyébként dominálni tudták a meccseket. Főleg a második összecsapásra lehet stompként hivatkozni, ugyanis Hans Sama Kalistájára (22-es KDA) egy olyan Sivir érkezett válaszként, ami gyakorlatilag semmit sem csinált a játékidő egésze alatt. Remek draftok, izgalmas választások jellemezték a tegnapi szériákat, ebben lehet bízni a mai nap is.

Mai menetrend

18:00 - XL vs SK (Bo3)

20:00 - G2 vs BDS (Bo3)

A G2 toronymagas favoritnak számít már csak az alapszakaszban mutatott teljesítményük alapján is, de Odoék párharcában bármi megtörténhet. Mind az XL, mind az SK 2-0-ra győzte le jóval tapasztaltabb ellenfelét, így egy igazán parázs, akár harmadik felvonásig is elhúzódó Bo3-ra lehet számítani. Semmiképp se maradj le róla!

Kövess Minket!



Gamer szótár