LEC: A nyugat legjobbja egy pentakillel ünnepelte, hogy bejutottak a top 4-be

LEC: A nyugat legjobbja egy pentakillel ünnepelte, hogy bejutottak a top 4-be

GIGACAPSSZEL nem lehetett bírni, aki ezt a G2-t megállítja, az lesz a bajnok nyáron.

Ott folytatódott a forgatókönyv, ahol az előző lap alján abbamaradt. Az LEC 2023-as nyári szezonjában nincs még egy olyan együttes, amelyik képes lenne annyira magabiztosan és kreatívan játszani a tétmeccseken, mint a G2 Esports. A rekordbajnok már biztosan ott van a Season Finalsben, sőt benne van a pakliban, hogy ők lesznek az első kiemeltjei a közvetlen világbajnoki selejtezőnek. Caps pentakillje csak a hab volt a tortán, esélye sem volt a Team BDS-nek még csak arra sem, hogy egyáltalán meccset hozzanak a Szamurájok ellen. 

Tovább folytatódik az EXCEL Esports miracle runja

Télen és tavasszal is az utolsó helyen zárták Odoamnéék az alapszakaszt, nyárra azonban sikerült elsajátítani az új metát, valamint összerakni végre egy olyan keretet, amivel valóban ellenfelei lehetnek a papíron erősebb ellenfeleknek is. Az elmúlt hetekben elért 9-2-es mérleget nem a szél fújta össze, tényleg úgy játszik a csapat, ami győzelmeket eredményez. Néha történnek kisebb-nagyobb hibák, de ezeket szinte minden esetben sikerül a mérkőzésen belül javítani. Abbedagge volt a tegnap hőse, aki idegesítő rovarként zümmögött folyamatosan a Riftben, köszönhetően a Statikk Shiv + LeBlanc kombónak.

Ezeket olvastad már?

Mi vár a mezőnyre szombaton?

Jönnek a kiesési rangadók, avagy most már tényleg nem lehet hibáznia egyik ötösnek sem. Az A csoportban összecsap a MAD Lions és a Fnatic, a B csoportban a Team Heretics és a KOI küzd meg azért, hogy még legalább egy Bo3-at megvívhassanak az utolsó "minorön". Mindeközben a Team Vitality árgus szemekkel figyeli, hogy kitart-e a 137 bajnoki pont, amit már nem tudnak tovább növelni, köszönhetően a tragikus nyári alapszakasznak.

Kövess Minket!



Gamer szótár