Még több kép és egy teaser érkezett a The Marvelsről, az MCU következő filmjéről

Még több kép és egy teaser érkezett a The Marvelsről, az MCU következő filmjéről

Ismét meg kell menteni az univerzumot, ehhez meg a Marvelek segítségére van szükség.

Javában zajlanak a The Marvels utómunkái, ugyanis ha minden jól alakul, akkor 2023. november 9-én megérkezik a magyar mozikba az Marvel Cinematic Universe (MCU) következő egészestés filmje. A Samuel L. Jackson, Brie Larson, Iman Vellani és Teyonah Parris négyesével fémjelzett blockbuster a Marveleket követi majd, akik összeállnak azért, hogy megmentsék a Földet, a Naprendszert, a galaxist és az egész világot. A szuperhősöket megformáló színészekről újabb képek kerültek ki, amelyek betekintést engednek abba, hogyan is zajlott a forgatás. Mindemellett egy új teaser is érkezett, amely tényleg igen rövid, ellenben annál ütősebb lett.

A Triple Threat kifejezetten nehéz helyzetben van, ugyanis az idei évben nagyítóval kell keresni azokat a száz millió dolláros költségvetéssel rendelkező szuperhősös mozifilmeket, amelyek nem buknak meg a kasszáknál. A Guardians of the Galaxy Vol 3. és a Spider-Man: Across the Spider-Verse mellett megbukott a The Flash, a Shazam! Fury of the Gods és az Ant-Man and the Was: Quantumania is. 

Az alábbi galériában megtekintheted a legújabb képeket Nick Fury, Carol Danvers / Captain Marvel, Kamala Khan / Ms. Marvel és Monica Rambeau karaktereiről!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN