Van egy James Cameron cameo az Avatar: A víz útjában, csak jól eldugták

Van egy James Cameron cameo az Avatar: A víz útjában, csak jól eldugták

Azért a legnagyobb rendezők is hagynak nyomot a filmjeikben.

Az Avatar: A víz útja, az első rész sikerei utána ismételten letarolta a mozikat 2022 végén. A hivatalos számok szerint valahol 2,3 milliárd dollár bevételnél állt meg, ami elmaradt ugyan az első epizód eredményétől, de ezen a szinten már majdnem mindegy. Pedig egyébként a rajongók még jobban is szerették az új felvonást, hiszen az első rész 82%-os, míg a második már 92%-os értékelést kapott a Rotten Tomatoes közönségétől. Tagadhatatlan, hogy a mozi egyik sztárja nem a színészek között, hanem a kamerák mögött van. James Cameron a modern filmgyártás egyik legbefolyásosabb alakja. A neve már-már garancia, hogy egy olyan filmet látunk majd, ami formabontó és előremutató. Ilyen volt az Avatar első része és ezt a csapásirányt A víz útja is követte.

Ezeket olvastad már?

Most pedig kiderült, hogy Cameron az első és második filmben is feltűnik egy rövid időre. Az első részben is volt egy pici szerepe. Az egyik jelentben ő ad utasításokat Michelle Rodriguez karakterének az interkomon keresztül. Ezt pedig megismételte a második felvonásban is. Most szintén a rádióból halljuk egy pár másodpercre, amikor Queritch ezredes először ébred fel az új Na'vi testében.

A rendező bármilyen szerepet adhatott volna magának, de mégsem rakta magát előre. Tudta, hogy nincs igazán színészi tapasztalata, ezért teljesen logikus, hogy csak így jelenik meg. Most már egyébként kíváncsiak vagyunk, hogy mindezt az utolsó részekben is megismétli vajon?

Kövess Minket!



Gamer szótár