LEC: Óriási ma a tét, a veszteseknek ennyi volt a nyári szezon

LEC: Óriási ma a tét, a veszteseknek ennyi volt a nyári szezon

Elképesztően izgalmas Bo3-akra van ma kilátás, erről nem érdemes lemaradnod.

Nincs pihenés, nincs megállás, máris itt van az LEC 2023-as nyári csoportkörének újabb mérkőzésnapja. Ezúttal is két darab Bo3-as küzdelem vár rád, azonban ezeknek a tétje még nagyobb, mint az előzőknek. A színpadra lépő négy együttes közül csak ketten jutnak tovább a következő körbe, a vesztesek végleg búcsúznak a szezontól. A meccseket természetesen ezúttal is magyar nyelven, élőben követheted az esport2tv Twitch-csatornán és a lolesports.com oldalán.

Ezeket olvastad már?

18:00 - Fnatic vs MAD Lions

A csoportkör negyedik napját egy igazi "banger" összecsapás nyitja. A Fnaticnak kötelező a győzelem, ha szeretnének részt venni a Season Finalsben, valamint nem mondtak még le a világbajnoki ambícióikról. A MAD Lions kicsit könnyebb helyzetben van, ugyanis a tavaszi bajnok megengedheti magának, hogy vereséget szenvedjen. Az SF-ben biztosan találkozhatsz velük, ott meg bármi megtörténhet, gyakorlatilag mindenki tiszta lappal indul. Mind az FNC, mind a MAD hatalmas verést kapott, sima 0-2-vel estek le alsóágra. Noah-ra mindenképpen rá kéne játszania Razorkéknek, ugyanis az alapszakaszban brillírozó ADC semmit sem ért az SK ellen. Az Oroszlánok több sebből végeznek, mintha a 13.13-as metát egyáltalán nem tudták volna elsajátítani a kéthetes pihenő során.

~20:00 - Team Heretics vs KOI

Bajnoki pontok alapján a KOI sokkal jobban áll, mint a TH. Jankosék csak akkor szólhatnak bele a Season Finals még kiadó helyeibe, ha legalább eljutnak a top 3-ig. Először a spanyol rangadón kéne bizonyítaniuk azt, hogy az alapszakaszban elért kifejezetten jó mérleg nem a véletlen műve volt. Egy meccset sikerült elcsenniük a Team BDS ellen a TH-soknak, így van miben bízni. A KOI teljesen ötlettelen mid game-es játékának is köszönhette, hogy 0-2-vel végeztek a G2 Esports ellen.

Kövess Minket!



Gamer szótár