„Megjártam a poklot” – Jamie Foxx először állt kamerák elé a kórházi kezelése óta

„Megjártam a poklot” – Jamie Foxx először állt kamerák elé a kórházi kezelése óta

Mai napig nem tudni mi történt vele pontosan, de kritikus állapotban vitték őt be az év elején a mentősök.

Jamie Foxx először beszélt nyilvánosan azóta, hogy idén év elején bajba került egy eddig még meg nem nevezett egészségügyi probléma miatt. Áprilisban a családja annyiról számolt be, hogy orvosi komplikáció miatt kellett őt beszállítani az atlantai kórházba.

Foxx lánya, Corinne akkor az alábbiakat osztotta meg:

„Szerencsére a gyors reakciónak és a nagyszerű ellátásnak köszönhetően már a gyógyulás útján van. Tudjuk mennyire szeretitek őt, és nagyra értékeljük az imáitokat. A család viszont azt kéri a rajongóktól, hogy ez idő alatt tartsák tiszteletben a magánéletüket.”

Ezeket olvastad már?

Egészen mostanáig nem lehetett a színészről olyan sok mindent tudni, a hétvégén azonban egy Instagram-videóban végre ő maga is életjelet adott:

„Először is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki imádkozott és üzeneteket küldött nekem. El sem tudom mondani, hogy milyen messzire vitt el [az egészségügyi probléma] és hogyan hozott vissza. Olyan dolgon mentem keresztül, amiről azt hittem, hogy soha, de soha nem történhet meg velem. Tudom, hogy sokan várták és szerettek volna friss híreket hallani, de hogy őszinte legyek, nem akartam, hogy így lássanak.”

Azt szeretném, ha nevetni látnátok, hogy jól érezzem magam, bulizzak és viccelődjek, filmet vagy tévéműsort csináljak. Nem akartam, hogy úgy pillantsatok meg, miközben csövek lógnak ki belőlem, és próbáljátok kitalálni, hogy vajon túlélem-e.”

Foxx továbbá tisztelettel adózott húgának, Deidra Dixonnak és lányának, Corinne-nak, akik szerinte megmentették az életét, miközben megköszönte nekik, hogy nem osztottak meg semmilyen információt az esetről. Bár ő maga sem bocsátkozott semmilyen részletekbe az egészségi állapotáról, elutasította azokat a találgatásokat, hogy lebénult vagy megvakult.

„Megjártam a poklot oda-vissza, és a gyógyulásomhoz vezető úton is volt néhány kátyú, de visszatértem és képes vagyok most már munkába állni, ezért szeretném megköszönni azoknak az embereknek, akik engedtek dolgozni. Csak azt szeretném mondani, hogy mindenkit szeretek, és imádom azt a sok szeretetet, amit kaptam.”

Kövess Minket!



Gamer szótár