Előzetesen az új Naruto miniszéria!

Előzetesen az új Naruto miniszéria!

A Naruto 20. évfordulójának alkalmából készült el ez a meglepetés.

Az anime rajongók már jó ideje nem örülhettek új Naruto részeknek, de ez hamarosan megváltozik, mivel a legfrissebb hírek szerint 2023 szeptemberében a karakter visszatér a kis képernyőre. Ennek apropóján bemutattak egy új előzetest is, hogy mire lehet majd számítani. Ahogy azt a hivatalos anime-honlapon bejelentették, a Naruto sorozat 20. évfordulója alkalmából 2023. szeptember 3-án egy teljesen új minisorozat kerül adásba. Természetesen egy kis ízelítőt is adtak az új részek tartalmából, viszont csak négy új epizódot kapunk majd az ősszel – arról pedig nincs infó, hogy folytatás várható-e.

Ezeket olvastad már?

A cselekményről, amely a Naruto legkorábbi epizódjainak remake-jének tűnik, egyelőre kevés információt tudunk, ugyanakkor a weboldal szerint ez egy "teljesen új" animáció, ami azt jelenti, hogy lesz benne néhány meglepetés is. A promóciós anyag alapján arra lehet következtetni, hogy a sorozat középpontjában Naruto, Sasuke és Sakura 7-es csapata áll majd, méghozzá a rajongók által kedvelt Kakashi Hatake irányítása alatt. Ha pedig belegondolunk, akkor a sorozat legkorábbi szezonjainak legjobb epizódjai ebben az időszakban készültek. Lesz bőven harc, valamint továbbá fokozódik a Naruto és Sasuke közötti feszültség.

A rajongók egyébként leginkább azt várják, hogy az elmúlt évek technikai fejlődése nyomán jelentős javuláson eshet át minden idők egyik legnagyobb hatású animéje, így ezek az új Naruto epizódok minden eddiginél szórakoztatóbbak lesznek és remélhetőleg érdemes várni rájuk.

Kövess Minket!



Gamer szótár