LEC: Mindent vagy semmit, az év egyik legfontosabb összecsapása következik ma

LEC: Mindent vagy semmit, az év egyik legfontosabb összecsapása következik ma

A győztes mindent visz, a vesztes üres kézzel távozik.

Elérkezett az LEC 2023-as nyári szezonjának utolsó hétvégéje, a rájátszást lezáró három mérkőzésnap. Először a berlini színpadon a Fnatic és a Team Heretics játékosai kapják meg a főszerepet, hogy egy őrületesen izgalmasnak ígérkező Bo5-ben eldöntsék, melyik csapat folytathatja a küzdelmeket az alsóágon. Mind a két együttesnek hatalmas a tét, ugyanis a győztes biztosan ott lesz a Season Finalsben, a vesztes azonban csatlakozik az Astralishoz és a Team Vitalityhez, azaz a lemaradókhoz. A meccseket az esport2tv Twitch-csatornán és a lolesports.com oldalán keressétek, akkor biztosan nem maradtok le egyetlen megmozdulásról sem.

Ezeket olvastad már?

18:00 - Fnatic vs Team Heretics (Bo5)

Mind a két együttes lekerült a csoportkörben az alsóágra, Humanoidék az SK Gamingtől kaptak ki az első körben, Jankosékat a Team BDS lepte meg. A kijózanító pofonok után azonban sikerült rendezni a sorokat, így összejöhetett a visszavágás a rájátszásba jutásért rendezett Bo3-akban. Jó formában várhatják az ötösök a mai rangadót, azonban csak az alapszakasz, valamint az utolsó Group Stage-forduló alapján erősebbnek tűnik az S1 világbajnoka. Oscarinin stabilitása, Razork és Humanoid párosa, valamint a Trymbi-faktor hatalmas szerepet tölthetnek be abban, hogy elbillenjen a mérleg nyelve a Fnatic irányába.

A spanyoloknál Jankos bombaformája lehet a motor, valamint a Flakked-féle megőrülések. A két fenegyerek volt eddig a legmeggyőzőbb a szezonban a TH oldalán, bár Vetheónak is termett többször babér, ha sikerült lecsapnia Kai'Sára. Tippelgetésekbe felesleges belemerülni a G2 vs XL 3-2-es végeredménye után, de az lenne a nagyobb meglepetés, ha nem a Fnatic jutna be a top 3-ba, ezzel együtt a Season Finalsbe.

Kövess Minket!



Gamer szótár