Ezekkel a tartalmakkal erősít augusztusban a Disney+

Ezekkel a tartalmakkal erősít augusztusban a Disney+

Jól néz ki a következő havi felhozatal.

Augusztusban sem pihennek a Disney-nél. Nemsokára felkerül a legújabb Marvel film, ami a mozikban 850 millió dollárt húzott be. Jeremy Allen White főszereplésével jön a konyhai dráma következő évada. Ha pedig még ez sem lenne elég, akkor egy újabb Star Wars-történet is helyet kapott a következő havi premierek között.

Galaxis Őrzői 3 (Augusztus 2)

James Gunn filmje már meghódította a mozikat és végre nemsokára online is elérhető lesz. Peter Quill és a csapat újra a nyakába veszik a galaxist, hogy megmentsék Rocket életét. De nem tudják, hogy egy különleges erő fenyegeti őket és az univerzumot is. A Galaxis Őrzőinek harmadik része lezárja a történetet, de gyanítjuk, hogy pár csapattagot még látunk majd a mozivásznon.

A Mackó: 2. évad (augusztus 2)

Carmy irányítása alatt a családi vállalkozás hatalmas változásokon ment keresztül. Az első évadban beláttunk a konyhába, megismertük a fiatal séf módszereit és azt, hogy mit is jelent irányítani és sikerre vinni egy éttermet. Persze a történet során nem csak az étlap változik meg, hanem az ott dolgozó emberek élete is. Mindenkinek szembe kell néznie a múltjával és persze arra is választ kell adniuk, hogy milyen emberekké akarnak válni.

Star Wars: Ahsoka: 1. évad (augusztus 23)

A Jedi Rend a Klónok Háborúja után gyakorlatilag megszűnt létezni. Akik túlélték a Birodalom tisztogatását megpróbáltak elbújni és túlélni. De most, hogy a Császár és a Darth Vader nincs többé, a Jedik visszatérnek a száműzetésből. Ahsoka Tano, Anakin Skywalker elveszett padavanja is újra felbukkan és egy olyan fenyegetés után nyomoz, ami akár az egész világot is elpusztíthatja.

Gyilkos a Házban: 3. évad (augusztus 8)

A harmadik évadban Charles, Oliver és Mabel egy színházi előadás kulisszái mögött akarnak felgöngyölíteni egy gyilkosságot. A csapat élete eddig legnehezebb ügyében próbál eredményeket felmutatni. Itt az ideje, hogy felgördüljön a függöny.

További premierek

  • Explorer Lost in the Arctic (augusztu 25)
  • Secrets of Sulphur Springs: 2. évad (augusztus 30)
  • Bless This Mess: 1-2. évad (augusztus 23)
  • Nyugtalan Elme (augusztus 11)
  • Moving (augusztus 9)
  • Miguel harcolni akar (augusztus 16)

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár