Tom Cruise újra megcsinálta, mindenki imádja az új Mission Impossible-t

Tom Cruise újra megcsinálta, mindenki imádja az új Mission Impossible-t

2023. július 12-én mutatják be a magyar mozik a Mission: Impossible - Leszámolás - Első részt, érdemes már most betervezni egy vetítést.

Úgy tűnik, hogy egyszerűen nem tud hibázni a világ egyik legnagyobb akciófilmes sztárjának tartott színészlegenda. Néhány napja töltötte be 61. életévét Tom Cruise, aki a jövő héttől letarolná a mozikat, még mielőtt megérkezik a Barbie és az Oppenheimer. Erre minden esélye megvan a hollywoodi rekordernek, aki a Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part One-ban újra Ethan Huntként teszi kockára életét a világ megmentésének érdekében. 

Ezeket olvastad már?

Az év legsikeresebb filmje lehet az új M:I?

290 millió dollárból készült el a blockbuster, ami a 2018-as Mission: Impossible - Fallout közvetlen folytatásának tekinthető. Az impozáns szereplőgárda, a lélegzetelállító jelenetek és a szinte kizárólag pozitív kritikusi fogadtatás hármasa garantálhatja, hogy a milliárd dolláros bevétel teljesen megugorhatónak tűnik a Dead Reckoning első része számára. A Rotten Tomatoes oldalán jelenleg 113 értékelés olvasható, amelyek alapján 98%-on áll a film. Ennyire előkelő fogadtatásban még egyetlen Ethan Hunt-mozi sem részesült, így tényleg bizakodhatnak a rajongók abban, hogy a nagyvásznon olyat láthatnak hamarosan, amit eddig még soha.

A 2 óra 43 perces játékidő elsőre soknak tűnhet, de nem sokkal volt rövidebb a Fallout sem. Minden azon múlik, hogy a Christopher McQuarrie által vezetett stáb képes-e arra, hogy végig fenntartsa a feszültséget. Ha ezt az akadályt sikerül átugrani, akkor garantáltan jól szórakoztok majd a veszélyes fegyver utáni hajszán.

Kövess Minket!



Gamer szótár