Filmek, amikben nem is tudtad, hogy ott van Kevin Hart

Filmek, amikben nem is tudtad, hogy ott van Kevin Hart

Nem látszik, de már túl van a negyvenen!

Kevin Hart pontosan ma lett 44 éves. Az amerikai színész az utóbbi években olyan blockbuster filmekben szerepelt mint a Jumanji, a Központi hírszerzés vagy a Pofázunk és végünk. Volt pár visszafogottabb filmje a Netflix repertoárjában, ebből az egyik kiemelkedő az Apaság. A Stand Up karrierje pedig gőzerővel zakatol, lassan 15 éve. Viszont a kezdés nem volt olyan egyszerű. Éveken keresztül pórbált összerakni igazán ütős esteket, de a közönség nem volt rá vevő. Többször is kifütyülték és olyan is előfordult, hogy valaki hozzávágott egy csirkeszárnyat. Amikor viszont a saját életéről kezdett mesélni, persze jókora túlzásokkal, már jöttek a sikerek. Ha pedig a Stand Up megindult, akkor onnan már csak egy lépés volt Hollywood. Ahogy az lenni szokott, a sikerhez meg kellett másznia a ranglétrát. Ebben a cikkben megnézzük, hogy honnan is indult Kevin Hart.

Horrorra Akadva 3 (2003)

A horror filmeket kifigurázó sorozat első két része nagyot ment. A mozikban hozta a bevételt, szóval berendelték a folytatást is. A harmadik felvonás pedig meghozta Hartnak az első olyan szerepét, ami már nem csak pár sor. CJ karaktere nem agysebész, talán az egész kicsit ripacs is, de indulásnak jó volt.

Derült égből Polly (2004)

Ez még mindig nagyon az eleje a dolgoknak. Vic, a filmbeli karaktere nem volt éppen főszerep, sőt még mellékszerepnek is apró. Egy kis párbeszéd, néha beállt biodíszletnek Ben Stiller mögé, de nagyjából ennyi.

A 40 éves szűz (2005)

Amikor valaki színész pályára lép, akkor nincs kifogás. Főleg az elején el kell vinni a legkisebb szerepeket is. Ha ez azt jelenti, hogy egy dühös vásárló van a forgatókönyvben, aki perpatvart csap a bolt közepén, akkor az a munka. Ezért nem osztanak Oscar szobrokat, de a számlákra elég.

Superhero Movie (2008)

Ugyan maradunk a komédiák világában, de ez már egy jóval erősebb történet. Kevin itt Trey bőrébe bújik, aki a film hősének legjobb barátja. A szatíra kicsit olyan, mint a Scary Movie, csak itt a szuperhős mozikat figurázzák ki.

Modern Család (2009)

Végül pedig evezhetünk komolyabb vizekre. A Modern Család 11 évadot ért meg. Ezidő alatt több híres színész is megfordult a sorozatban. Köztük volt Kevin Hart is, aki Andrét alakította, Phil szomszédját és egyben legújabb barátját. Itt már megvolt az első nagy Stand-Up siker (I'm a Grown Little Man), szóval egyre többen kezdték megismerni. Innen egyenes volt az út, a komolyabb kihívások felé.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár