K&H MNEB LoL: Ez a három csapat maradt csak versenyben az utolsó minor kupán

K&H MNEB LoL: Ez a három csapat maradt csak versenyben az utolsó minor kupán

Néhány elmaradt mérkőzés miatt foghíjas volt az adás, de végül kialakult a top 3 mezőnye.

Viharos napok vannak Magyarország legjobb League of Legends csapatai mögött, ugyanis a legjobbak sem tudták kiküszöbölni azt, hogy az ítéletnap lesújtson rájuk. Minden zavaró körülmény ellenére a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H harmadik minor kupájának szerelvényét nem lassították ilyen természeti anomáliák, menetrend szerint megérkezett a vonat, azonban nem mindegyik együttes szállt fel rá. Az eredetileg tervezett négy Bo3-ból csak kettőt tudtak megrendezni, azonban ezek maximálisan megfeleltek a nézői elvárásoknak. Fordulatos szériákat láthattatok a képernyőn, amelyeken csak a harmadik meccsen dőlt el a továbbjutás. 

Ezeket olvastad már?

Búcsúzott az Exhelp Gaming és a Spirit Gaming

Elfogyott a lendülete a két újoncnak, ennek ellenére kijár mindkét klubnak a kalapemelés. Főleg a SPRT játékosait illeti meg a dicséret, ugyanis a kvázi ismeretlenből érkeztek, mégis eljutottak a top 4-ig. Scimmia Neekóját egy egész ország megismerte, ahogy Tuli Nilah-ját is, amivel rendszeresen borsot tört az ellenfelek orra alá. Folyamatosan keresték a Riften belül a konfliktust, nem voltak belemenni olyan harcokba, ahol nem feltétlen nekik állt a zászló. Mindenképp hiányoznak majd izgalmas pickjeik a további küzdelmekből, azonban csak a győztesek lehetnek ott a top 3-ban.

Az NBA és az LLH mellett az EGW ért oda a dobogóra

A Golden Fox Esport ellen defwinnel jutottak tovább az alsóágon Endlessék, majd egy hatalmas harcban gyűrték le a Spiritet, így egyetlen lépésre kerültek a hőn áhított nagydöntőtől. Ez már idén a második ilyen lehetőség az ex-Team Plague idézői előtt, azonban az első minoron egy őrületesen izgalmas párharcban alulmaradtak a BEE-vel szemben, így a bronzéremmel kellett beérniük. Most nem Frennáék, hanem Domáék várnak majd az EGW-sekre szombaton, a címvédőn keresztül vezet az út a fináléba. A Lenovo Legion Honvéd mindeközben boldogan nyugtázta a tényt, hogy játék nélkül jutottak el az utolsó állomásra, ahol pályaelőny mellett várhatják ellenfelüket a vasárnapi Bo5-ben.

Kövess Minket!



Gamer szótár