John Cena és Jackie Chan közös filmje szakít Netflixen és mindent maga mögé utasít

John Cena és Jackie Chan közös filmje szakít Netflixen és mindent maga mögé utasít

A Hidden Strike: John Cena és Jackie Chan filmje 24 órával a debütálása után felült a trónra a streamingplatformon.

A régi jól bevált recepttel most sem lőttek mellé. Rakj össze két jó vágású akcióhőst és, ha jó párost alkotnak, akkor a siker is garantált. Az elmúlt évtizedekből ez nyilvánvalóan lejött a Netflixnek is, hiszen gondoljunk csak Tango és Cashre, a Halálos fegyver duójára: Martin Riggsre és Roger Murtaughra vagy a Bad Boys két rosszfiújára: Mike Lowreyra és Marcus Burnettre, de akár eszetekbe juthat a Ponyvaregényből Jules Winnfield és Vincent Vega kettőse is, a sort pedig lehetne még bőven folytatni.

Ezeket olvastad már?

John Cena és Jackie Chan pedig ehhez az impozáns névsorhoz csatlakozik, hiszen alig 24 óra alatt a Netflix legnézettebb filmjét hozták össze, bár nem volt egyszerű a bemutató, mivel már egy jó ideje teljesen készen volt a mű, de mostanáig váratott magára. A streamingplatform nemrég frissítette top 10-es listáját, helyet adva az új és trendi címeknek, a Hidden Strike pedig elhozta az első helyet.

Az akciófilmek és harcművészetek legendája, Jackie Chan, mint Luo Feng és a Fast X, valamint a Peacemaker sztárja, John Cena, mint Chris Van Home, a Hidden Strike két volt különleges alakulat katonáját alakítja, akiknek egy csoport civilt kell elkísérniük a bagdadi "halál országútján" a biztonságot nyújtó zöld zónába. Rajtuk kívül feltűnik még a színen Pilou Asbæk (Szamaritánus, Trónok harca), Amadeus Serafini (Sikoly: A tévésorozat, Summertime), Zhenwei Wang (A karate kölyök) és Minghao Hou (When we were young) is feltűnik. A rendezői székben az a Scott Waugh foglalt helyet, akinek a neve a Need for Speed mozifilm miatt lehet ismerős, legközelebb pedig az Expend4bles miatt lehetünk rá majd büszke, vagy nem.

A Netflix eheti top 10-es listáján a további sorrend:

2. Paradise
3. Happiness for Beginners
4. Missing: The Lucie Blackman Case
5. Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie
6. They Cloned Tyrone
7. The Out-Laws
8. Dream
9. Bird Box Barcelona
10. A Man Called Otto

Kövess Minket!



Gamer szótár