Valaki nem mond igazat a Wonder Woman 3 film kapcsán

Valaki nem mond igazat a Wonder Woman 3 film kapcsán

Több hírportál is bizalmas információra hivatkozva az ellenkezőjét állítja Gal Gadot bejelentésének.

Nem is olyan rég épp Gal Gadot dobta le a bombát, miszerint hamarosan nekilátnak majd a Wonder Woman 3. részének. Erre rátett egy lapáttal, ugyanis elmondása szerint leült beszélgetni a DCU két új atyaúristenével, James Gunnal és Peter Safrannal is.

„Elhívott egy találkozóra James Gunn és Peter Safran [a DC társelnöke és vezérigazgatója Gunn mellett], és a következőket mondták nekem, idézem: 'A legjobb kezekben vagy. Veled együtt fogjuk megcsinálni a Wonder Woman 3-at. [Szeretünk téged Wonder Womanként - nincs miért aggódnod.' Szóval idővel minden kiderül.”

Ebből tehát az következik, hogy szinte biztosan láthatjuk még a színészt Csodanőként. Ez viszont több hír portál szerint sincs így, mivel a Warner Bros. nem tervez egy harmadik felvonást a Wonder Woman-hez, erről számolt be többek között a Deadline is a forrásaira hivatkozva. Miután Gunn és Safran még decemberben elutasította Patty Jenkins terveit a film harmadik epizódjával kapcsolatban, a DC új vezetőségének tervei között soha nem is szerepelt a Wonder Woman 3 elkészítése.

Ezeket olvastad már?

A Variety ráadásul azt is hozzáteszi, hogy a színésznőnek soha semmit nem ígértek a Wonder Woman 3 kapcsán, és arról sem volt szó, hogy a Gadot féle szuperhős kalandja az új DC-univerzumban folytatódna. Gunn és Safran az év elején tartott egy prezentációt, amelyben bemutatták az új DC-univerzum első alkotásait, köztük a "Superman: Örökség" című filmet, és továbbra is ezek a projektek vannak náluk fókuszban.

Valaki tehát téved és nem mond igazat a Wonder Woman 3 helyzetéről. Elképzelhető, hogy valamikor később megvalósul a film és erről beszélgetett Gal Gadot Gunnékkal, de az is lehet, hogy csak félreértett valamit és rosszul kommunikálta a közösségi médiában. Továbbá annak a lehetősége is megvan, hogy a hírportálok belsős forrásai tévednek, mindenesetre egy biztos, az idő valóban megmondja majd kinek volt igaza.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN