Gal Gadot lehetne az első női James Bond?

Gal Gadot lehetne az első női James Bond?

Egy rajongó kommentjére válaszolt a színésznő.

Gal Gadot abszolút a vagány színésznők közé tartozik és nem fél kipróbálni új műfajokat sem, így természetesen az akció vagy akár a kémfilmek is közel állnak hozzá. Előbbi kapcsán már jó néhányszor megmutatta milyen fából faragták, míg utóbbiban nem sűrűn mutathatta meg magát igazán. Nemrég viszont befutott a Netflixre az új alkotása, a Rachel Stone: Mindent vagy semmit (Heart of Stone), amelyben egy globális békefenntartó szervezet ügynökeként kell megakadályoznia egy hackert abban, hogy ellopja a világ legértékesebb és legveszélyesebb fegyverét.

Ezeket olvastad már?

Eközben pedig javában tart a SAG-AFTRA sztrájk is Hollywoodban, ami eléggé megnehezíti a gyártást és a színészek életét is. A rajongókat viszont nem állítja meg, ezért az internetet továbbra is mindenféle ötletüket megoszthatják. Így történhetett meg, hogy egy rajongó simán el tudná képzelni a következő Bond színésznek Gal Gadotot. Ha pedig ez megvalósulna, akkor ő lehetne az első női James Bond. A franchise jövője ugyanis továbbra is a levegőben lóg, miután a Nincs idő meghalni alcímet viselő rész lezárta Daniel Craig ikonikus MI6-ügynökének kalandját, hiszen feláldozta magát, hogy megállítsa Rami Malek Safinját és nanobot-vírusát. A következő Bond kapcsán pedig már számos név felmerült, Henry Cavilltől kezdve Harris Dickinsonig, de egyelőre még nem tudni ki öltheti magára a titkosügynök gúnyáját.

A színésznő szerepelt a GQ-val videósorozatában, amelyben hírességek válaszolnak a rajongók kérdéseire a közösségi médiában. A kommenteket böngészve a sztár-producernek megakadt a szeme egy érdekes felvetésen, miszerint egy rajongója simán el tudná őt képzelni James Bond szerepében. Gadot köszönetet mondott a kommentelőnek, de jelezte, hogy inkább ő abban szeretne segíteni, hogy több eredeti alkotás szülessen meg női főszereplővel.

„Ez nagyon kedves tőled, köszönöm. Nagy rajongója vagyok ennek a műfajnak, Bondon, Mission Impossible filmeken, Die Hardon és Bourne részeken nőttem fel. A bennem lévő kislány mindig is szeretett volna játszani egy ilyen produkcióban, és azt hiszem, a Wonder Woman sikere után jöttem rá, hogy "Várjunk csak, a közönség vevő rá, ha egy nőre építik a filmet." Szóval több lehetősége is van a női főszereplővel forgatott filmeknek a műfajban, és ez adta Yaronnak, a férjemnek és nekem a lökést ahhoz, hogy mi magunk is elkészítsünk egyet. Az akció, a fordulatok, a terjedelem, a dráma, mindent imádok ezekben a filmekben, és nagyon örülök, hogy megoszthatjuk veletek a Heart of Stone-t.”

Kövess Minket!



Gamer szótár