Taylos Swift az alábbi karakter bőrébe bújhat a Deadpool 3-ban

Taylos Swift az alábbi karakter bőrébe bújhat a Deadpool 3-ban

Egy rajongó pedig el is képzelte hogyan festhetne a filmvásznon.

Jól kezdődtek a Deadpool 3. részének munkálatai, hiszen a terveknek megfelelően nekiláttak a forgatásoknak, és így legalább a rajongók is megcsodálhatták Ryan Reynolds (Deadpool) és Hugh Jackman (Wolverine) csatájának egy apró szeletét. Ami még fontosabb, hogy végre Wolverine is megkapja az X-Menből jól ismert gúnyáját a jól ismert színösszeállítással. A SAG-AFTRA sztrájkot követően viszont minden borult és végül le is kellett húzni a rolót egy időre, csak sajnos senki nem tudja meddig toporog majd egy helyben a produkció emiatt.

Ezeket olvastad már?

Addig is maradnak a pletykák, és szerencsénkre abból mindig akadnak érdekesek. Most éppen az a hír járja, hogy Taylor Swift is csatlakozik majd Deadpool 3 stábjához és egy cameo erejég felbukkan majd a harmadik részben. Ami nem lehet véletlen, hiszen a The Eras turné első amerikai szakaszának befejeztével az énekesnő még sosem volt ennyire népszerű. Így már a puszta gondolat is, hogy felbukkanhat néhány perc erejéig az MCU-ban, elég komolyan lázba hozta a közösséget. Egy rajongó pedig nem volt rest és meg is alkotta kedvencét Dazzlerként, így már nagyjából azt is láthatjuk miként festhetne a vásznon a művésznő. Merthogy az információk szerint Taylor kisasszony bizony már szerepet is kapott, mikor még semmi sem biztos.

Dazzler (Alison Blaire) egyébként egy mutáns, aki 1980 februárjában jelent meg először a Marvel Comics által kiadott amerikai képregényekben, és gyakran az X-Menekkel együtt kalandozott. Képes a hangrezgéseket fény- és energiasugarakká alakítani, miközben a Marvel egyik legjelentősebb és legerősebb női hőseként jellemzik, mindamellett egy LMBT-ikonnak bélyegezték meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Steven Defendini (@defendinisart) által megosztott bejegyzés

Talán csak annyi lehet a probléma ezzel a szereppel, hogy Dazzler már feltűnt az X-Men: Sötét Főnixben (Dark Phoenix), és akkor Halston Sage alakította a karaktert. Bár Hollywoodban semmi sem szent, szóval a Deadpool 3 kedvéért akár még le is cserélhetik Saget egy szemvillanás alatt, ha a népszerűségről van szó. Nem ez lenne az első eset, hogy egy nagynevű énekesnő ilyen szerep után néz, elég csak Lady Gagára gondolni, akit hamarosan majd Joker mellett láthatunk Harley Quinnként.

Kövess Minket!



Gamer szótár