Lex Luthor szerepében tűnhet fel Johnny Sins, James Gunn is reagált a hírre

Lex Luthor szerepében tűnhet fel Johnny Sins, James Gunn is reagált a hírre

Alighanem ez a szerep is testhezálló lenne a legendás színésznek.

A DCU 2025-ben megújul, ez már biztos, hiszen két év múlva debütál majd James Gunn rendezésében – melynek a forgatókönyvét is ő írta – a Superman: Örökség. Egy hosszabb kiválasztási folyamat során pedig megtalálták a két főszereplőt is és kiderült, hogy két sorozatsztár bújhat Clark Kent és Lois Lane bőrébe. Superman ellenfele pedig a hírek szerint Lex Luthor lesz, de egyelőre azt nem tudni, hogy ki játszhatja majd el az őrült tudóst. Felmerült már egy testvérpár neve, de Daniel Craignek is volt esélye, hogy megkapja a főgonosz szerepét, azonban valaki már tudni véli ki lehet majd a befutó.

Ezeket olvastad már?

Kapaszkodjatok meg, mert egy magát bennfentesnek állító személy azt állította, hogy Johnny Sins lesz Superman következő ellenfele. Sins a felnőttfilmes szakmában szerzett magának hírnevet, és számtalan mém készült már róla, hiszen az elmúlt években szinte mindenféle munkakörben kipróbálta már magát. A rajongók egy része persze nem igazán akarta ezt elhinni, de ennek ellenére voltak olyanok, akik ezt követően tényként kezelték Sins debütálását a DCU-ban. Már csak azért is bevették, mert az MCU esetében például Taylor Swift neve is felmerült, és ha minden igaz ő tényleg feltűnik majd a Deadpool 3-ban egy cameo erejéig.

Egyelőre azonban nem kell félni, hogy Johnny Sins Supermant is két vállra fekteti, mivel maga James Gunn cáfolta az információt. Szimplán annyit tett hozzá a hírhez:

„Ezt nem hihetitek el.”

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN