LoL: Visszatértek a kozmikus skinek, már elérhetőek a PBE-n

LoL: Visszatértek a kozmikus skinek, már elérhetőek a PBE-n

Nektek melyik a kedvencetek a legújabb kozmikus gúnyák közül?

A Riot Games külsős grafikusai keze alatt állandóan ég a munka. A rengeteg kozmetikai tartalom folyamatosan érkezik a kliensbe, amelyekért gyakorlatilag a világ összes pénzét ott lehet hagyni a virtuális pénztáraknál. Ezúttal új hőskinézeteket, valamint egy kifejezetten látványos chromát mutatott be a fejlesztőcsapat, amelyeket már most kipróbálhattok a PBE-n, a League of Legends hivatalos tesztszerverén. A hivatalos élesedésre még várnotok kell, a 13.17-es LoL-patch ugyanis csak augusztus 30-án landol majd az összes régióban.

Ezeket olvastad már?

Cosmic Paladin Nunu - 1350 RP

Cosmic Paladin Sion - 1350 RP

Cosmic Paladin Nautilus - 1350 RP

Cosmic Matriarch Bel'Veth - 1350 RP

Összességében elégedettek az új Cosmic-skinekkel a játékosok, kivéve azzal, amit Bel'Veth-hez készítettek. Mivel alapból a karakter lilás-kékes, ezért sokan úgy vélik, hogy gyakorlatilag egy chromát sikerült összetákolni, amelyért 1350 RP-t kér el a Riot. Persze, ez nem ennyire egyszerű, ettől függetlenül kicsit furcsa, hogy ezt a színvilágot álmodták meg a junglernek, mint a következő hőskinézet egyik meghatározó eleme.

Dark Cosmic Erasure Jhin chroma 

Mitikus esszenciából lehet majd megvásárolni ezt a látványos chromát, amit az ADC talán legjobb kinézetéhez készítettek el. Természetesen itt is előkerültek azok a hangok, amelyek elégedetlenségüket fejezték ki. Sokak szerint a lilás effekteket érdemes lenne az animátoroknak lecserélni, mert így kicsit nagy az összevisszaság, hogy most ez tényleg megéri-e a jelentős összeget, amit ki kell érte csengetni. Arról nem is beszélve, hogy a modell gyakorlatilag teljesen ugyanaz, csak átszínezték a képességeket, valamint az öltözéket.

Kövess Minket!



Gamer szótár