Szívszorító módon búcsúztak kollégái az Eufória sztárjától, Angus Cloudtól

Szívszorító módon búcsúztak kollégái az Eufória sztárjától, Angus Cloudtól

Jó néhányan megemlékeztek a hétfőn 25 évesen elhunyt színészről.

Július 31-én jött a szomorú hír, hogy az Euphoria sztárja, mindössze 25 esztendős korában itt hagyta a földi paradicsomot és már az égiek színpadán folytatja pályafutását.

Ezeket olvastad már?

Családja hétfőn egy közleményben jelentette be a hírt, megjegyezve: „Múlt héten eltemette az édesapját, és ezt követően intenzív küzdelem zajlott benne a veszteség miatt. Az egyetlen vigasz számukra, hogy tudjuk, Angus most már újra együtt van az apjával, aki egyben a legjobb barátja is volt. Angus nyíltan beszélt a mentális problémáiról, és reméljük, hogy az ő halála emlékeztető lehet mások számára, hogy nincsenek egyedül, és nem kell egymagukban, csendben megküzdeniük ezzel betegséggel.”

Cloud az HBO sikersorozatában vált ismertté, amely a második évadban igyekezett jobban feltárni karaktere, Fez háttértörténetét is. A szerethető drogdíler támasza volt a Zendaya által alakított Rue-nak és barátainak, köztük Lexinek (Maude Apatow) is, akinek később a szerelmévé vált a szériában. Az Euphoria mellett Cloud nemrég szerepet kapott a Universal egy cím nélküli thrillerében is. Emellett feltűnik majd még a hamarosan bemutatásra kerülő Your Lucky Day és Freaky Talesben is. Mindegyik projektjét még be tudta fejezni halála előtt, erősítette meg a The Hollywood Reporter. Előbbit várhatóan 2024. augusztus 19-én mutatják be a mozikban.

Az Eufória alkotója, Sam Levinson a következőket nyilatkozta a THR-nek:

„Angushoz nem volt fogható. Túl különleges, túl tehetséges és túl fiatal volt ahhoz, hogy ilyen hamar itt hagyjon minket. Ő is küzdött, mint sokan közülünk, a függőséggel és a depresszióval. Remélem, tudta, hány szívet érintett meg. Én szerettem őt. Mindig is szeretni fogom. Nyugodjon békében és Isten áldja meg őt is és a családját is.”

Zendaya közben arról számolt be, hogy a szavakkal le sem lehet írni mennyire csodálatos ember volt:

„Hálás vagyok, hogy megismerhettem őt ebben az életben, hogy testvéremnek nevezhetem, hogy láthattam kedves szemeit és ragyogó mosolyát, vagy hallhattam a nevetését (már most mosolygok, ha csak rágondolok). Tudom, hogy az emberek gyakran használják ezt a kifejezést, amikor a szeretteikről beszélnek... Bármelyik szobát beragyogta, ahová belépett, de hadd mondjam el nektek, ő volt ebben a legjobb. Szeretnék így emlékezni rá. A határtalan fényért, szeretetért és örömért, amit mindig sikerült átadnia nekünk. Minden pillanatát meg fogom becsülni.”

Sydney Sweeney, aki Cassie Howardot alakítja a sorozatban azt mondta, Cloud egy nyitott lélek volt, a legkedvesebb szívvel:

„Minden szobát nevetéssel töltöttél meg. Ez a legnehezebb dolog, amit valaha is posztolnom kellett, és még most is küzdök, hogy megtaláljam a megfelelő szavakat. Jobban fogsz hiányozni, mint gondolnád, de annyira áldottnak érzem magam, hogy ismerhettelek ebben az életben, és biztos vagyok benne, hogy mindenki, aki valaha is találkozott veled, ugyanígy érez. Ez a szívfájdalom valódi, és bárcsak még egyszer megölelhetnélek.”

Javon Walton, Cloud karakterének, Ashtray-nek az örökbefogadott öccse, megosztott egy fotót, amelyen a páros ölelkezik, a következő szavakkal: "pihenj nyugodtan, testvér". Egy sztoriba szintén kirakott egy fotót azzal a szöveggel, hogy "egy család leszünk örökké".

Mason Shea Joyce, aki az Eufóriában a fiatal Fez-t alakítja, szintén felidézte az emlékeit Cloudról:

„Angus egy igazán nagylelkű személy volt, rendkívüli mosollyal megáldva. Kedves és támogató, sosem volt túl elfoglalt egy gyors beszélgetéshez vagy lelkesítő beszédhez. Megtiszteltetés volt az ifjú Fezco-t játszani mellette.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Colman Domingo (@kingofbingo) által megosztott bejegyzés

Az Euphoria másik szereplője, Colman Domingo megosztott egy szelfit, amit Cloud készített a sorozat fotózásán.

„És ilyen volt a mosolya. Ez volt ő. Nem is lehetne ennél valódibb, eredetibb és édesebb. Imádtam ezt a kölyköt. Mindig mosolygott. Remélem, az érzékeny lelke végre megnyugszik. Törődjetek a szeretteitekkel és figyeljetek oda rájuk. Nyugodjon békében.”

A hivatalos Euphoria Twitter-fiók is megosztotta az HBO közleményét:

„Hihetetlenül szomorúan értesültünk Angus Cloud haláláról. Mérhetetlenül tehetséges volt, az HBO és az Euphoria család szeretett tagja. Legmélyebb részvétünket fejezzük ki barátainak és családjának ezekben a nehéz időkben.”

Kövess Minket!



Gamer szótár