Bekúszik a bőröd alá a halál, itt van a Fűrész X. szinkronos előzetese

Bekúszik a bőröd alá a halál, itt van a Fűrész X. szinkronos előzetese

Tobin Bell egyszerűen arra született, hogy John Kramerként borzolja az idegeket.

Már több mint 12 millió megtekintésnél jár a Saw X (2023) hivatalos trailere. Úgy tűnik, hogy a gore horror rajongói továbbra sem tudnak elszakadni attól a franchise-tól, ami egy R besorolású pszichothrillerként indult útjára még 2004-ben. Az eredeti Fűrész hatalmas kasszasiker lett, így nem véletlen érkezik október 5-én a magyar mozikba a 10. epizód, amiben két ikonikus szereplő is visszatér.

John Kramer, azaz Kirakós (Jigsaw) még mindig azzal a rákkal küzd, amit már az első részben diagnosztizáltak nála. A halál elől tényleg nincs már menekvés, hónapjai vannak hátra a valaha volt egyik legismertebb főgonosznak, akit filmvászonra írtak. Jigsaw mindig elmondja, hogy ő nem gyilkos, ugyanis nem ő öli meg az áldozatait. Meghagyja nekik a lehetőséget, hogy életben maradjanak, ha betartják a játékszabályokat. Ezen az úton halad tovább a történet, amelyben még kegyetlenebb, még felkavaróbb körülmények között vesztik életüket azok a személyek, akiknek Kramer szerint valami hiányzik az életükből.

Ezeket olvastad már?

Mindenképpen érdemes lesz majd beülni a vetítőtermekbe október elején, ugyanis az igazi R-rated vérengzés nagyon ritkán fordul meg a nagyvásznon. Tobin Bell mellett Shawnee Smith (Amanda Young) köszön vissza még az eredeti szereplőgárdából. Egy igazi nosztalgia-hullámvasút vár rátok Kevin Greutert rendezésében, ahol ha kihajoltok, avagy megszegitek az előírásokat, akkor bizony számíthattok arra, hogy a fejetek a földön gurul majd a porban.

Kövess Minket!



Gamer szótár