A Marvel végre elárulta mi lesz a WandaVision 2. évadának sorsa

A Marvel végre elárulta mi lesz a WandaVision 2. évadának sorsa

A lemezes otthoni kiadás kapcsán válaszolták meg ezt a fontos kérdést.

Bő kettő esztendővel ezelőtt startolt el Wanda Maximoff saját, külön bejáratú sorozata, aminek mostanra végre eldőlt a sorsa is. Érdekes döntést hozott a Marvel, de úgy tűnik kiadják a sorozat lemezes verzióját is, ennek apropóján pedig egy fontos kérdést is megválaszoltak az alkotással kapcsolatban.

Ezeket olvastad már?

Wanda Maximoffnak egész kalandos útja volt az MCU-ban, és a tragikus sorsú karakterből nem csak egy bitang erős Bosszúálló lett, hanem később a multiverzumokat fenyegető főgonosszá avanzsált. Kezdjük ott, hogy a Bosszúállókat követően szerelme, Vision elvesztése miatt önti el a gyász, mindezt úgy, hogy korábban már ikertestvérét, Pietro Maximoffot is megölték. Wanda ezért igyekszik eltűnni a nyilvánosság szeme elől és az észak-new jersey-i Westview városában engedi szabadjára agykontrollal kapcsolatos és valóságtorzító erejét. Nos az Őrület multiverzumában Wanda magáévá teszi a Darkhold sötét erejét és mindenkit elpusztít, aki a fiaival való újra egyesülésének az útjába áll. A történet végén Wanda azonban látszólag meghal, amikor lerombolja a Darkhold kastélyt, és a hatalmas építményt magára dönti. Nem kaptunk viszont pontos választ arra, hogy vajon tényleg elhalálozott-e, ezért ez a rajongók körében nem volt tiszta, hogy visszatérhet-e a jövőben az MCU-ba vagy sem. Ennek apropóján merült fel az az ötlet is, miszerint a WandaVision kaphatna egy második évadot is.

A Marvel viszont határozottan cáfolta ezt az elképzelést, és miután piacra dobják a The Complete Series csomagot – amelynek neve is arra utal, hogy a sorozat első évada az egyetlen évad –, nem találkozunk már Wandával. Ami zavart okozott az erőben, hogy a Loki első évadának lemezes megjelenését követően végül mégis elkészítették annak folytatását, emiatt pedig egyesek még reménykednek benne, hogy a WandaVisionnel is megtörténik ez a csoda.

A másik valószínűsíthető dolog, hogy nemcsak a WandaVision marad folytatás nélkül, de maga Wanda Maximoff sem valószínű, hogy újra feltűnik az MCU-ban. Elizabeth Olsen kijelentette, hogy nem tervez már a karakterével és nem szeretné újra eljátszani. Eközben Kevin Feige továbbra is lelkesedett az ötletért, hogy Olsen visszatérjen Wandaként, de ezek szerint ez nem valósul már meg.

Kövess Minket!



Gamer szótár