Rajongók kéréseire reflektál A feláldozh4tók minden eddiginél őrültebb új trailere

Rajongók kéréseire reflektál A feláldozh4tók minden eddiginél őrültebb új trailere

A feláldozh4tók Red Band előzetese ki sem látszik a vérből, lövöldözésből és robbantásokból.

Sylvester Stallone és Jason Statham visszatérnek, hogy egy új zsoldoscsapattal álljanak össze a Feláldozhatók franchise negyedik felvonásában. A filmsorozat előző filmjével ellentétben ez a film nem lesz korhatáros. Sőt, a Lionsgate igyekezett kihangsúlyozni, hogy meghallgatták a rajongók kéréseit és ezért a következő felvonás tele lesz vérrel és zsigerekkel. A közösség bizony azt szerette volna, ha újra R besorolást kap a produkció, de leírták azt is, hogy még több brutalitást, vért és harcot szeretnének. Nos, az új kedvcsináló nem is szól másról, szóval majd két percben kaptunk ízelítőt, hogy valóban visszatért a franchise az elődjei által kitaposott útra.

Ezeket olvastad már?

A Red Band trailerben egyébként ismét bemutatkoznak az új szereplők is, mint Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, valamint Andy Gracia is. Stallone és Statham mellett a visszatérő szereplők közé tartozik Dolph Lungren és Randy Couture, akiket Gunner Jenson és Toll Road néven ismerhettünk meg. Mivel Stallone kiszáll a projektből, így alighanem ő csak a film első felében kap maximum szerepet, de azt egyelőre nem tudni, hogy vajon meghal-e vagy másféle módon búcsúztatják el a karakterét, Barney Rosst.

A The Expendables 4. felvonását eredetileg még 2015-ben jelentették be, miközben a tervezett megjelenési dátum 2017 volt. Ez azután történt, hogy az Expendables 3 csalódást okozott a pénztáraknál, és Stallone elismerte, hogy hiba volt a filmet PG-13-as besorolással ellátni. Valamikor 2017-ben aztán Stallone úgy nyilatkozott, hogy befejezte az Expendables-franchise-t, de úgy tűnik a negyedik epizódot még mindenképp meg szerette volna csinálni. 2021 őszén pedig végre elkezdődhetett a negyedik rész forgatása.

A filmet a Need for Speed rendezőjének, Scott Waugh-nak köszönhetjük, amelynek a premierje szeptember 22-én lesz a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár