Emily Blunt elárulta, hogy visszatérne-e a Holnap Határának folytatásában

Emily Blunt elárulta, hogy visszatérne-e a Holnap Határának folytatásában

A film 2014 egyik legnagyobb meglepetése volt.

Tagadhatatlan, hogy az Edge of Tomorrow az utóbbi évek egyik legnagyobb sci-fi meglepetése volt. A film jól teljesített a mozikban, a kritikusok az egekig magasztalták és 7 év alatt a Rotten Tomatoes oldalán még mindig 90% körül van a nagyközönség értékelése is. A történet szerint Cage őrnagy (Tom Cruise) egy csatában meghal, viszont a haláltusája közben megszerzi az ellenfél egyik képességét és emiatt újraindul a napja. Nemsokkal később kiderül, hogy nem ő az egyetlen, aki átélte már ezt. Rájön, hogy az emberiség hőse Rita Vratasky (Emily Blunt) is hasonló cipőben járt.

A Holnap Határa igazi meglepetés volt 2014-ben. A két főszereplő alakítását szinte minden oldalról elismerték, illetve a történetet is nagyon sokan szerették. Pont ezért merült fel, hogy kell belőle egy következő rész, itt lenne az ideje megismételni a sikert. De hogy lehet folytatni egy ilyen kerek történetet? Ezzel kapcsolatban Emily Blunt is megszólalt:

"Nemrég Doug Liman célozgatott rá, hogy mit szólnék hozzá, ha lenne egy folytatás? Ha sikerül összehozni, akkor én benne lennék, csak nem tudom hol vagy mikor tudunk rá alkalmat találni. Ezen kívül Tom a másik fontos feltétel, hiszen állandóan forgat. Az első részben hihetetlen alakítást nyújtott a gyáva hős szerepében és nélküle el sem tudom képzelni, hogy tovább menjünk."

Persze az is fontos, hogy mi lesz a következő epizód sztorija. Lehet, hogy ebben a körben Rita kerül újra az időhurokba és Cage veszi át a támogató szerepet. Az egyszer biztos, ha Blunt és Crusie is visszatér, akkor a rajongók is benéznek majd a moziba.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN