BRÉKING: Kés alá fekszik a Fnatic sztárja

BRÉKING: Kés alá fekszik a Fnatic sztárja

Már az is megvan, hogy ki pótolja majd a fiatal spanyol esportolót.

Szomorú hírt közölt a Fnatic League of Legends szervezete a rajongókkal. A csapat kezdőjéből átmenetileg kidőlt Óscar "Oscarinin" Muñoz Jiménez, a mindössze 20 éves spanyol felső ösvényes játékos. Még az elmúlt hét elején szenvedett kézsérülést a fiatal idéző, ami hatással volt az EXCEL elleni teljesítményére. Mivel az év eddigi legfontosabb szériáját 3-2-re behúzta az FNC, így gyakorlatilag fél lábbal már kinn vannak a 2023-as Worldsön. Legrosszabb esetben is a negyedik helyet szerzik meg az LEC Season Finalsben, ami azt jelentené, hogy egy Bo5-öt kell megvívniuk a világbajnoki szereplésért a Golden Guardians ellen. Ha azonban sikerül legyőzniük most hétvégén a Team BDS együttesét, akkor garantáltan ott lesznek a szöuli színpadon.

Ezeket olvastad már?

Oscarinin out, Wunder in

A sérüléssel bajlódó toposnak nagyon nem jött jól, hogy ötödik mérkőzésig húzódott el a tegnapi széria (bár az FNC szerint nem volt semmilyen hatással a teljesítményére, hogy nem volt 100%-os formában). A keze olyan állapotba került, hogy nincs más megoldás, mint a műtét. A héten valamikor kés alá fekszik a játékos, így biztosan kihagyja a BDS elleni összecsapást. A helyére az a Wunder érkezik, aki 2023. február 6-a óta nem játszott tétmérkőzést. A dán veteránnak most mindent meg kell tennie, hogy a következő napokban a lehető legtöbb időt töltse gyakorlással, ugyanis Adammel néz majd farkasszemet a szombati párharcban. 

Oscarinin visszatéréséről egyelőre nem közölt hírt a Fnatic, egyelőre azért lehet szorítani, hogy a műtét sikeres legyen.

Kövess Minket!



Gamer szótár