LoL: Hátborzongató előzetest kapott Briar, amitől megáll benned a kakaó is

LoL: Hátborzongató előzetest kapott Briar, amitől megáll benned a kakaó is

Egyre közelebb van a legújabb LoL-karakter megjelenése, erről árulkodik a kliensben felbukkant teaser is.

Egyre több és több részlet derül ki a League of Legends legújabb karakteréről. Briar, a vámpír dzsungeles várhatóan a következő hetekben már kipróbálható lesz a PBE-n, a LoL hivatalos tesztszerverén. Azért lehet ennyire jól belőni ezt az időintervallumot, mert a Riot Games két opcióból választhat: vagy kiadják még a hőst a Worlds indulása, azaz október 10-e előtt, vagy a Worlds közbeni hype-ot lovagolják meg, így valahogyan becsatornázzák a szöuli mérkőzések mellé Briar leleplezését. Mindkettő mellett vannak érvek és ellenérvek, de az biztos, hogy kifejezetten jól menedzseli egyelőre a kiadó a hivatalos megjelenéshez kapcsolódó folyamatokat.

Persze mindig vannak bakik, így történhetett meg, hogy idő előtt kiszivárgott a teasernek az összes fejezete. A fenti videóban megnézhetitek a négy fázist, amelyben egyre közelebbről és közelebbről lehet megismerni Briar börtöncelláját. A kliensben egyelőre a harmadik és negyedik felvonás még nem érhető el, ezért tényleg csak akkor nézd meg, ha nem zavarnak a spolierek. Az adatbányászoknak szinte mindent sikerült a fájlokból előtúrni, néhány rövid jelent, valamint egy-két elhangzó mondhat hiányzik csak.

Ezeket olvastad már?

Briar kifejezetten a dzsungelben érzi majd jól magát, ezt a Riot Games is megerősítette. A fejlesztőknek érdemes hinni, ugyanis Naafiriről is kiderült, hogy hiába játszható junglerként, nem véletlen szánták őt midre, hogy ott keserítse meg assassinként a gyanútlan áldozatok életét.

Kövess Minket!



Gamer szótár